Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Maminky, prosím o radu jsem tak v 5tt. a mám pořád tlak u břicha a po chvilkách mě u břicha začne bodové píchání vedle pupku a vede to a k vaječníku.( na pravé straně)
Měla jste to některá tak?
Mám strach, aby to nebylo mimodeložní ![]()
To Ti asi bohužel nikdo neřekne, při začátku těhotenství mě taky břicho pobolívalo ale spíše po stranách, kde lékařka říkala, že je to kvůli vazům a nemusím si s tím dělat starosti. Pokud ale nemáš jiné obtíže nemyslela bych na nejhorší. Při nejhorším zaběhni k doktorce dříve. v 5tt už v děloze něco vidět bude.
Mě teda píchalo v podbřišku skoro celé těhotenství, hlavně při vstávání z postele a při rychlejším pohybu - byly to vazy. Ale to nemusí být stejný případ. Konzultovala bych to s doktorem.
Ahoj jsem 16tt a děsně mě píchá v podbřišku od začátku, ale těhu se vyvíjí dobře. Často mě bodá vboku v místě vaječniků jak psala @Daenerys91 při vstávání. Někdy až tak, že se musím hned zpátky posadit. Také si myslím, že jsou to úpony. Do toho mám už podruhé zánět močáku tak dnes mě bolí břicho poměrně dost. ![]()
To bude nejaky sval. Ruzne tahani, pichani, tlak v brise je normalni, tehu. Deloha roste, vse se uvolnuje. Mimodelozni bolest by zrejme nevedla od pupiku.
Byla jsem u doktora a na ultrazvuku miminko neviděl, za to hodně volné tekutiny, řekl mi ze se jedná o mimodeložní těhotenství.
V nemocnici mě laparoskopicky odoperovali.. Výsledek odsali jsme vám 250 ml tekutiny, odpalili srusty po slepaku, ale mimodelozni těhotenství jsme nenašli…
Takže by mělo pokračovat v děloze a asi je maličké ( v pondělí mi udělají ultrazvuk a krev na těhotenství, a by viděli hodnoty)
Jejda takové stresy. Držíme tedy palečky ať to probíhá vše dobře ![]()