Piercing do pupíku - rada
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Piercing do pupíku - rada
Zdravím
máte některá zkušenosti s piercingem do pupíku? Nějaké rady? Jak se hojí? A chci se zeptat, má tu někdo piercing v pupíku, když ten pupík nemám jako klasický s „dírkou“ ale takový s „kuličkou“
Nevím zda by mi šel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@valetyna piercing jsem měla, teď jsem musela vyndat kvůli těhotenství. Napiš co Tě zajímá
Hojí se jak komu - mě se třeba zahojil během 14 dní max 3 týdnů a někomu se může hojit i 3 měsíce ![]()
A o tom zda půjde rozhoduje spíše ta vrchní horní řasa nad pupíkem ale to Ti řeknou v salónu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud nemas hezky pupik, nesla bych do nej..Mela jsem, ani po roce se nezahojilo, hlavne ta spodni dirka, moje telo ho proste neprijalo, vyndala jsem ho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kristyna.Vechtova píše:
@valetyna piercing jsem měla, teď jsem musela vyndat kvůli těhotenství. Napiš co Tě zajímáHojí se jak komu - mě se třeba zahojil během 14 dní max 3 týdnů a někomu se může hojit i 3 měsíce
A o tom zda půjde rozhoduje spíše ta vrchní horní řasa nad pupíkem ale to Ti řeknou v salónu
Takže bych se asi měla jít zeptat do salónu a tam jim radši ten pupík ukázat viď. Kolik si cca platila?
a jakou naušnici bych si měla pořídit? stíbro, chir. ocel,… vůbec netuším
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se tedy hojil opravdu ty 3 měsíce
, poctivě jsem mazala protáčela a přesto to trvalo tak dlouho, v prvním těhotenství jsem ho sundala (doktorce zavazel při vyšetření a taky už to nebyla žádná ozdoba, když bylo bříško velké)a po porodu už zpátky nenasadila (dírka ale s podivem zůstala) a jedinou strii jsem měla právě od té dírečky. ve druhém těhotenství se prasklinka ještě prodloužila (jinak nic).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eemii píše:
Pokud nemas hezky pupik, nesla bych do nej..Mela jsem, ani po roce se nezahojilo, hlavne ta spodni dirka, moje telo ho proste neprijalo, vyndala jsem ho.
no nemám ošklivý jen prostě jinačí než ostatní
máš tam ted jizvu po vyndani?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ja ho měla a uz bych to nej nesla
Hojilo se mi to 3 měsíce. Poctivě jsem mazala! Starala se o něj. I potom mi ale občas dělal problém, hnisal, bolel. Pichnout jsem si ho nechala v hodne dobrem salonu. Po roce šel ven. Teď jsem těhu a ta jizva po piercingu roste s rostoucim briskem. Bříško mám krásné a na něm taková jizva!
Ale to je jen má zkušenost, každému se kůže hojí jinak a každý má jizvu po vyndani jinou
Každopádně ja osobně toho lituji a za me
uz nikdy..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Muzz a jako v salonech sterilni nejsou nebo co?
Kolikrat spis vedi kam se trefit, kde jsou nervy atd jelikoz to delaji 100× za den a ruzny mista
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@valetyna u me se vsechny pirsy nejvic hojily se zlatou nausnici, v pupiku mam na zakazku z bilyho zlata, v nosu taky, usi mi nic jinyho nesnesou. Chirurgicka ocel to byl des a hodilo se to 2m, uplne o nicem. Jdi do studia ktery dela i kerky a jsou rekneme zvucnejsich jmen, jinak zaplatis cca 500,– snad i s nausnici
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lidi neřešte kde
Ja chci jen poradit se zkušenostmi
I třeba jak se o to tarat a jaký materiál nausnice zvolit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@valetyna to by bylo nejlepší, oni Ti poví ![]()
Já měla chirurgickou ocel ale v salonu by Ti měli piercing nabídnout a buď o to víc zaplatíš a nebo si kup svůj ale den předem ho namoc do 60% lihi z lékárny ať ho máš dezinfikovaný a před těmi skoro 9 lety jsem platila 900 i s náušnicí teď netuším jak se to pohybuje ![]()
Každopádně já tedy doporučuji salon před pichnutim od doktora - lékaři zbytečně umrtvují a tím víc to pak bolí a v kvalitním salónu Ti opravdu poradí a píchnou to správně ale toť můj názor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kristyna.Vechtova píše:
@valetyna to by bylo nejlepší, oni Ti poví
Já měla chirurgickou ocel ale v salonu by Ti měli piercing nabídnout a buď o to víc zaplatíš a nebo si kup svůj ale den předem ho namoc do 60% lihi z lékárny ať ho máš dezinfikovaný a před těmi skoro 9 lety jsem platila 900 i s náušnicí teď netuším jak se to pohybuje
Každopádně já tedy doporučuji salon před pichnutim od doktora - lékaři zbytečně umrtvují a tím víc to pak bolí a v kvalitním salónu Ti opravdu poradí a píchnou to správně ale toť můj názor
jsem rada za nazor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám naprosto stejný problém 😕 😕mám tam taky kuličku kdyžtak přiložte fotku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit