Piercing píchlej po domácku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Piercing píchlej po domácku
Zdravím, jsem tady nová takže vůůbec nevím jak to tady funguje
Mám na Vás dotaz, píchli by jste si sami doma piercing?
Sama jsem si píchala ( s pomocí přítele ) ret, ucho ( lalůček i chrupavku ).. přemýšlela jsem nad bradavkama? Myslíte, že je to dobrej nápad doma sama? Popřípadě kdo jste píchal, kam píchnout? Do jakého místa? Četla jsem, že tam žádný nervy nebo něco takovýho není aby se to narušilo. A jak je to v budoucnu s kojením? Četla jsem o tom celkem dost, hledala víc diskuzí, ale nikde nenašla téma že se jednalo o to že by si to píchli doma sami
A s tím kojením sem četla x věcí a zajímalo by mě jestli jste s tím někdo neměl nějakej problém? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No tak bradavky bych nepíchla sama ani bych nikoho nenechala mi to píchnout
Auvajs ![]()
Sama jsem si píchla pierc do nosu a kamarádka mi píchla jazyk. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano asi v 15ti
ale nedělala bych to zpětně už sama, píchnutí zas tolik nestojí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jazyk mi přijde nebezpečnější
Kamarádka si ho píchla sama a půlka jazyka jí tak nějak tmavě zmodrala až ho musela vyndat. Asi si tam napíchla nějakej nerv protože hygienu a čištění dodržovala. A co sem slyšela že prej se může ztratit i určitá chuť
že pak člověk necítí ty chuťový buňky některý když píchne špatně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mela jsem pichlou bradavku- sama bych to fakt nedelal i po pichnuti ze salonu jsem s tim mela dost velke problemy - zacalo mi hnisat a desne to bolelo, dneska 3 roky po tom, co jsem pierc vyndala mi stale dira nezarostla a musim to denne cistit jinak se mi tam stale dela hnis, bradavka se mi nenavratne zvetsila…Povazuju to za jednu z nejvetsich blbosti v mem zivote!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Layla44 na jazyku je přímo bod kam to píchnout. Je dobře rozpoznatelný. Už je to ale dlouho, už ho asi 4 roky nemám. Navíc ona píchá piercingy často a jazyk vůbec nebolel. Nos byl o moc horší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@uklidcb prej je to hodně individuální, a četla jsem v jiné diskuzi že si to asi dvě píchli sami a že s tím žádný problém neměli. Tak buď je to o štěstí nebo každá na to reaguje jinak? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě kamarádka tenkrát do brady pychla, musela jsem ho vyndat po pár letech, slezly mě přední krčky u dvou zubů a mam akorat v obočí. Ale do bradavek bych nešla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jezismarja!!! Píchat si bradavku sama bo od přítele???
jednou budeš chtít kojit svoje dítě, ne? Achjo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit