Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, vim, ze zde resite spise jak otehotnet, ale urcite mate zkusenosti i s tabletkama „po“. Chci se jen zeptat, jestli je mozne nejak vice pribrat z teto pilulky. Vim, ze to ma dost hormonu, tak mozna je to tim. Uvitala bych, kdyby mel nekdo podobnou zkusenost. Tabletku jsem vzhledem k situaci vzit musela, jenze dodrzuji zdravou stravu a cvicim a proste na tom brise se ten tuk uklada snad jeste vice… A taky jsem hrozne nafoukla
. Mate nekdo takove zkusenosti? A popripade kdy to odezni ty hormony… Prasek jsem si vzala 7.kvetna. Moc dekuji za rady ![]()
Za svuj zivot jsem pro ji byla dvakrat, Escapelle, kdyz selhala ochrana. Nikdy jsem nemela zadny ucinky. Nepribrala jsem. ![]()
Jednou jsem mela Postinor. Neprislo mi, ze by to na me melo jakykoliv vliv v zadnem ohledu…
Jsem prave myslela, ze ty hormony zpusobi trosku pribrani a nafoukle bricho… Jeste pak moznost, ze bych si udelala tehu test… Uz me to nekolikrat napadlo, ale nemam nejake priznaky tehu.. Dvakrat me pobolivalo v podbrisku aniz by mela prijit MS, ale to prisuzuji te pilulce..
@NicaMari píše:
Jsem prave myslela, ze ty hormony zpusobi trosku pribrani a nafoukle bricho… Jeste pak moznost, ze bych si udelala tehu test… Uz me to nekolikrat napadlo, ale nemam nejake priznaky tehu.. Dvakrat me pobolivalo v podbrisku aniz by mela prijit MS, ale to prisuzuji te pilulce..
Jako pribrala jsem pouze na brise, ale tam priberu jako prvni kdyz uz priberu a tim ze chodim behat a jim zdrave, vsude jinde jsem se mi zda zhubla jen to bricho me trapi.
Tak ta pilulka jsou hormony, může to rozhodit hormonovou hladinu těla a potom můžeš zadržovat vodu, být nafouklá, pobolívání může být třeba cysta nebo uvolňování vajíčka.
Zkušenost nemám, ale nějak se mi to nezdá, že by to mělo až takhle velký vliv ![]()