Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@JancaS84 a kdyz si udelam test tak nemuze byt treba falesne pozitivni? dekuju
@Anonymní píše: Více
Ta pilulka je dost velké dryják a vesměs to vždy cyklus na nějakou dobu rozhodí
Tak ta ellaone nebo co je bez hormonu tak jsem myslela ze je to trochu setrnejsi.
Není to bez hormonů? Na to jsi přišla kde? Je to hormonální nálož jako prase.
Udělej si pro jistotu test.
@JancaS84 má pravdu, v Ella One nejsou hormony, obsahuje látku, která modifikuje hormony vlastní.
Ano já měla cca týden zpoždění než jsem dostala MS, když jsem si vzala pilulku PO.
Zakladatelko, Ella One by měla posunout ovulaci, to znamená, že cyklus se celkem pravděpodobně prodlouží.
@Velryba černá no ja mela za to ze jsem ovulaci mela pred tou mehodou tak jsem myslela ze nejspis mi to nic neudela.
Mimochodem - nežádoucí účinky hned první odstavec je o zpoždění menstruace.
Druhá věc je psychika, která dokáže vyvádět parádní veletoče. Bojíš se, jsi v určitém stresu, menstruace nepřichází. Test si samozřejmě udělat můžeš, nouzová antikoncepce jeho výsledek nikterak neovlivní. Nicméně je na něj v tuto chvíli brzy.
Dobry den, 18.12 se nam stala nehoda trochu sklouzl kondom, a jelikoz dite opravdu nechceme, tak jsem si vzala prasek ELLA ONE. 24.12 jsem to mela dostat, domnivam se ze ovulace probehla pred 18 dni cca dle ovulacniho hlenu, ale s jistotou to nevim tak jsem preci jen prasek uzila, no a menstruace se na stedry den nedostavila…je mozne ze ten prasek mi udelalv tele takovy neppradek ze se mi zpozdi menstruace? Ja to v letak uvylozene nevidim..tam piso treba vetsi krvaceni apod..ale opozdeni jsem nenasla..dekuji.