Pilulka po v době ovulace

Anonymní
7.7.24 00:48

pilulka po v době ovulace

Zdravím všechny, jdu na vás s dotazem jestli se vám někdy stalo, že i po postinoru jste otěhotněla? S partnerem se nám stala nehoda, prasknul nám kondom. Hned druhý den jsem jela do lékárny a koupila postinor a vzala si obě tabletky tak cca po 16-17 hodinách od styku. A stalo se nám to zrovna v období plodných dní. Všude píšou něco jiného a já jsem z toho zmatená..někde že tabletky nebudou účinkovat v době ovulace plodných dnů a někde že by měly. Tak co myslíte holky, máte s tím někdo zkušenost? Předem děkuji za odpovědi :srdce:

Příspěvek upraven 07.07.24 v 08:17

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8864
7.7.24 06:28

Je tady několik informací na tohle téma, že v době ovulace to holkám bohužel nefungovalo. Takže v době, kdy dítě fakt 100% nechceš, proste přidat alespoň vyvrcholení mimo tvé tělo v plodných dnech nebo jinou další ochranu oro tebe… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44194
7.7.24 07:02

Teoreticky by to mělo fungovat v jakékoliv fázi cyklu. Je popsán mechanismus zabránění početí, snížení děložní výstelky a zabránění uhnízdění a zároveň rozklad oplodněného vajíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
7.7.24 12:18

Názory na účinnost Postinoru v době ovulace se velmi liší. Faktem ale je, že při ovulaci je spolehlivost těchto pilulek značně nižší. Při ovulaci je jako spolehlivá dodatečná ochrana jen zavedení nitroděložního tělíska. Tento nástroj potom ženu může chránit několik roků. Je správné, že používáte kondomy, ale bylo by vhodné, kdyby se partner naučil ovládat a nacvičil si přerušovanou soulož a tu potom v období ovulace používat spolu s gumovými punčoškami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí