Písek na světlém prádle

143
22.6.16 15:24

Písek na světlém pradle

Dobrý den maminky moje otázka zní máte nějaký trik jak dostat skvrny od písku ze světlého oblečení? Prano několikrát ale pořád fleky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Verun83
22.6.16 15:25

To by me taky zajimalo. Nikdy jsem to z obleceni nedostala

• Citovat
  • Upravit
143
22.6.16 15:38

To mi ani neříkejte :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21531
22.6.16 15:53

Urcity druh pisku barvi tak, ze to nevyperes. Ja teda zkousela jen zlucove mydlo a to bylo slabe. Holt to pak bylo obleceni na pisek…je to jen vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
22.6.16 16:44

Taky máme na 2 tričkách nevypratelné fleky, možná kdybych to hned předeprala jelenem tak by to šlo, ale teď už to nejde ničím. Jinak světlé ponožky vždy předepírám v ruce tím jelenem a OK.

• Citovat
  • Upravit
85317
22.6.16 19:16
@Verun83 píše:
To by me taky zajimalo. Nikdy jsem to z obleceni nedostala

Fakt? 8o my dnes byli na pisku, mala zaprasena komplet od hlavy az k pate, v tom mokrym sedela a ted jsem to vytahla z pracky uplne bily, prany na 40 persil sensitive :nevim: a driv taky zadny problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21531
22.6.16 19:19

@blumen ono strašně záleží na písku. U nás je na jednom pískovišti nějaký divný, který strašně barví a nejde vyprat. a na jiném to je OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
22.6.16 19:22

@mimi-111 Nevím, nikdy jsem to neřešila. Počítám s tím, že když jde dítě na písek nebo ven, tak to prostě sprasí a případně zničí v tom smyslu, že obleček nebude reprezentativní. Jsou to prostě děti. Podle toho pořizuju oblečení. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85317
22.6.16 19:24
@nozu píše:
@blumen ono strašně záleží na písku. U nás je na jednom pískovišti nějaký divný, který strašně barví a nejde vyprat. a na jiném to je OK.

Tak to bude tim. Ja chodim jen na piskoviste s bilym piskem, ty jsou tady u nas cista. Ve tmavem se vali vajgly, nevim proc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
22.6.16 19:45

@Svistice tak to samozřejmě, ale to nic nemění na tom, že to zaprasené zkusím vyprat, aby to bylo čisté :)

• Citovat
  • Upravit
1663
22.6.16 23:35

Zlucove mydlo, ale takove s kartackem z dm, je to maly zazrak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat