Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den maminky moje otázka zní máte nějaký trik jak dostat skvrny od písku ze světlého oblečení? Prano několikrát ale pořád fleky ![]()
Urcity druh pisku barvi tak, ze to nevyperes. Ja teda zkousela jen zlucove mydlo a to bylo slabe. Holt to pak bylo obleceni na pisek…je to jen vec.
Taky máme na 2 tričkách nevypratelné fleky, možná kdybych to hned předeprala jelenem tak by to šlo, ale teď už to nejde ničím. Jinak světlé ponožky vždy předepírám v ruce tím jelenem a OK.
@Verun83 píše:
To by me taky zajimalo. Nikdy jsem to z obleceni nedostala
Fakt?
my dnes byli na pisku, mala zaprasena komplet od hlavy az k pate, v tom mokrym sedela a ted jsem to vytahla z pracky uplne bily, prany na 40 persil sensitive
a driv taky zadny problem
@blumen ono strašně záleží na písku. U nás je na jednom pískovišti nějaký divný, který strašně barví a nejde vyprat. a na jiném to je OK.
@mimi-111 Nevím, nikdy jsem to neřešila. Počítám s tím, že když jde dítě na písek nebo ven, tak to prostě sprasí a případně zničí v tom smyslu, že obleček nebude reprezentativní. Jsou to prostě děti. Podle toho pořizuju oblečení. ![]()
@nozu píše:
@blumen ono strašně záleží na písku. U nás je na jednom pískovišti nějaký divný, který strašně barví a nejde vyprat. a na jiném to je OK.
Tak to bude tim. Ja chodim jen na piskoviste s bilym piskem, ty jsou tady u nas cista. Ve tmavem se vali vajgly, nevim proc.
@Svistice tak to samozřejmě, ale to nic nemění na tom, že to zaprasené zkusím vyprat, aby to bylo čisté ![]()
Zlucove mydlo, ale takove s kartackem z dm, je to maly zazrak ![]()