Placentový koktejl

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1402
15.2.23 18:38

@Jahru Jezis, ještě do toho menstruační krev… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
15.2.23 19:01
@Capelucia píše:
Naše fena svoji placentu vždy sežrala :lol:.

No ono když se jim narodí mrtvé mládě, sežerou i to. Prostě uklízí no a člověk z toho dělá kdo ví co. A když štěňata matka opatruje a kojí, hovínka jim taky sežere. Možná by se mohly bio matky inspirovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
15.2.23 19:02
@xxprincesscz píše:
Dneska jsem na netu našla recept na koktejl z placenty. A to mě teda zajímá zda to někdo pil nebo jaký na to mate názor. :mrgreen: :potlesk: Já osobně bych to asi nezvládla ani ochutnat. :mrgreen: :poblion:

Hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
15.2.23 19:55

Myslím že Aneta Krejčíková si nechávala dělat z placenty pilulek. Ta i rodila doma :nevim:. Mluvila o tom v pořadu na kafíčko s Bittnerovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
15.2.23 21:38

Z představy že se napiju placentoveho smoothie mi trpnou čelisti hnusem, ale kapsle bych si asi i nechala zpracovat 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24652
15.2.23 21:44
@Atisia píše:
Myslím že Aneta Krejčíková si nechávala dělat z placenty pilulek. Ta i rodila doma :nevim:. Mluvila o tom v pořadu na kafíčko s Bittnerovou.

No a je na tom teda lépe, než ženy, co to nepolykají? Omládla, zkrásněla, zvedlo se jí IQ? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
16.2.23 10:27
@lucad77 píše:
No a je na tom teda lépe, než ženy, co to nepolykají? Omládla, zkrásněla, zvedlo se jí IQ? :lol:
Údajně je to něco jako ATB. Použila to na virózu nebo co. A krmí tím partnera a děti. Už si to moc nepamatuju.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24652
16.2.23 17:41
@Atisia píše: Údajně je to něco jako ATB. Použila to na virózu nebo co. A krmí tím partnera a děti. Už si to moc nepamatuju.

Jj čekám, kdy se dočkáme vyjádření nějaké rádoby celebrity, že si ráno maže na chleba k snídani vlastní houno. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
16.2.23 18:12

@Atisia no už vidím mého chlapa jak bude jist placentové pilule :mrgreen: :mrgreen: to mi prijde snad ještě ujetější než ten koktejl pro ženskou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
16.2.23 18:52
@xxprincesscz píše:
@Atisia no už vidím mého chlapa jak bude jist placentové pilule :mrgreen: :mrgreen: to mi prijde snad ještě ujetější než ten koktejl pro ženskou :mrgreen:

No, já to radši ani nevidím. Však nevědí co by roupama ještě vymysleli. Musí být vidět aby si jich všiml nějaký ten režisér.
Někdo zase s něčím přijde. :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky