Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Capelucia píše:
Naše fena svoji placentu vždy sežrala.
No ono když se jim narodí mrtvé mládě, sežerou i to. Prostě uklízí no a člověk z toho dělá kdo ví co. A když štěňata matka opatruje a kojí, hovínka jim taky sežere. Možná by se mohly bio matky inspirovat.
@xxprincesscz píše:
Dneska jsem na netu našla recept na koktejl z placenty. A to mě teda zajímá zda to někdo pil nebo jaký na to mate názor.![]()
Já osobně bych to asi nezvládla ani ochutnat.
![]()
Hnus
Myslím že Aneta Krejčíková si nechávala dělat z placenty pilulek. Ta i rodila doma
. Mluvila o tom v pořadu na kafíčko s Bittnerovou.
Z představy že se napiju placentoveho smoothie mi trpnou čelisti hnusem, ale kapsle bych si asi i nechala zpracovat 😃
@Atisia píše:
Myslím že Aneta Krejčíková si nechávala dělat z placenty pilulek. Ta i rodila doma. Mluvila o tom v pořadu na kafíčko s Bittnerovou.
No a je na tom teda lépe, než ženy, co to nepolykají? Omládla, zkrásněla, zvedlo se jí IQ? ![]()
@lucad77 píše:Údajně je to něco jako ATB. Použila to na virózu nebo co. A krmí tím partnera a děti. Už si to moc nepamatuju.
No a je na tom teda lépe, než ženy, co to nepolykají? Omládla, zkrásněla, zvedlo se jí IQ?
@Atisia píše: Údajně je to něco jako ATB. Použila to na virózu nebo co. A krmí tím partnera a děti. Už si to moc nepamatuju.
Jj čekám, kdy se dočkáme vyjádření nějaké rádoby celebrity, že si ráno maže na chleba k snídani vlastní houno. ![]()
@Atisia no už vidím mého chlapa jak bude jist placentové pilule
to mi prijde snad ještě ujetější než ten koktejl pro ženskou ![]()
@xxprincesscz píše:
@Atisia no už vidím mého chlapa jak bude jist placentové pilule![]()
to mi prijde snad ještě ujetější než ten koktejl pro ženskou
No, já to radši ani nevidím. Však nevědí co by roupama ještě vymysleli. Musí být vidět aby si jich všiml nějaký ten režisér.
Někdo zase s něčím přijde.
![]()