Plán na víkend s dětmi okolí Prahy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
plan na vikend
Hezky večer.
Vymyslime s kamarádkou plán na výlet s dětmi. Tento víkend. Nemáte nějaké tipy? Praha a okolí. Předem děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Promiň, pokud pisu hovadijy, jsem z druhe strany ČR. Ale máte tam hezkou zoo, příjemne procházky kolem řeky a urcite by se našlo mnoho lepšího. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na výstavišti je výstava Mořský svět nebo Giganti doby ledové. ZOO, zrcadlové bludiště. Mirákulum Milovice, zámek Loučeň a labyrintárium, dětská prohlídka na zámku Radíč, Dinopark v Praze…Já jedu s dcerou v pátek do Duhového parku v Třebovli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zrza8 zoo jsme byli minuly víkend. Procházky určité fajn ale spíš jsem myslela nějaký „program“
pro dvoulete.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šarlota4 určité mrknu. Děkuji za tip. Myslus ze i pro dvouletá prtata? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maraida děkuji za tipy. Ten dinopark je kde v Praze? Ani jsem nevedela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zrza8 píše:
Promiň, pokud pisu hovadijy, jsem z druhe strany ČR. Ale máte tam hezkou zoo, příjemne procházky kolem řeky a urcite by se našlo mnoho lepšího.
Velmi originalni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak „S detmi v Praze“ - tam vzdy cerpam inspiraci na vystavy, divadla, akce atd..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kikibibi píše:
@Šarlota4 určité mrknu. Děkuji za tip. Myslus ze i pro dvouletá prtata?
Jj myslim, ze i pro dvouletaka. Nejvic byl poprdenej muj muz, ale je to fakt moc hezky pro dospelaky i prtata.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maraida Můžu pak poprosit recenze? Duhového parku? Všude na to visí plakáty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.