Plánovaný císař v Čechách

5
31.7.24 23:28

Plánovaný císař v Čechách

Dobrý večer, holky asi mě čeká císař, pokud se malá netočí…a ja měla teď poslední, ale v cizině…žádnou bolest jsem při něm necítila a stehy vstrebavaci…tady vůbec nevím, co čekat. Koukala jsem na malé lasky a paní u císaře bolestí vila, tak ať vím, jak to tady v ČR vlastně vše probíhá. A stehy?atd.Jak dlouho se zůstává v porodnici…moc Vám všem děkuji za info :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
376
1.8.24 01:32

Ahoj @Marty01, já měla císaře kvůli nepostupujícímu porodu koncem pánevním. Chtěla jsem to zkusit bez císaře, ale nešlo to tak, jak mělo, tak mi nic jiného nezbylo :roll:. Rodila jsem v Mladé Boleslavi. Měla jsem umrtvení pouze od pasu dolů. Manžel byl u mě a držel mě za ruku. Žádnou bolest jsem necítila, jen mírné škubání při šití, ale o bolest rozhodně nešlo. Hned po porodu mi mimí přiložili na pomazlení. A pak po umytí (než mě zašili) na kojení a chvilku nás nechali s mužem a mimískem o samotě. Pak už jsem musela na pokoj na kapačky, kde jsem byla až do rána. Prcka přinesli ještě 2× na kojení, v noci mě nechali vyspat a ráno hned šup na nohy, do sprchy a tady máte mimí :lol:. Pak to teprve bolelo, ale to ty už znáš. Z porodnice jsem odcházela po pěti dnech. Stehy se krásně vstřebaly a jizvu nemám skoro vidět. Bála bych se jen té bolesti po, kterou už znáš :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11809
1.8.24 06:02

Jaký bolesti myslíš? Jako porodní? Tak u plánovaného císaře na ně většinou nedojde…leda že se porod spustí sám o něco dřív…při akutním císaři naopak porodní bolesti jsou a císař se dělá proto že je něco špatne
Během císaře bolest necítíš, to máš buď svodnou anestezii (do páteře) nebo celkovou podle toho co si vybereš…nebo jako myslíš že v Čechách jsou na úrovni středověku a dělají to zaživa? No a potom máš samozřejmě bolesti pooperační a taky od stahující se dělohy…ale to už si zažila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22877
1.8.24 07:01

@Marty01 nedávno se tu vedla diskuze jak vše probíhá, TADY můžeš pročíst.

Já žádné bolesti před císařem neměla, měla jsem ho cca 6 dní před termínem a v nemocnici jsem byla 5dni.

A jestli teprve bude vybírat porodnici, mrkni na RECENZE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3726
1.8.24 09:20

No bolí to dost. Několik dní po operaci. Je to omezujíci při otáčení, vstávání, sedání i ohýbání. Vícekrát to nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí