Plašička na myši

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12681
7.10.12 18:23

plašička na myši

Ahoj, po přečtení jednoho dnešního deníčku jsem se rozhodla zasáhnout proti myším. Bydlíme v podkroví a máme ještě kousek volnýho prostoru mezi stropem a střechou. Je tam mrak myší, manžel se tam obden plazí tou skulinou a dává pastičky. Zkusili jsme i jedy na myši, jenže když tam někde chcípne je k nedohledání a my pak doma měsíc čucháme smrad ze chcípliny. :poblion:
Máte někdo tu plašičku na myši? Funguje, za kolik a kde jste kupovali. Ráda zainvestuji, hlavně když už nebudu muset poslouchat jak nám v noci běhají nad hlavou. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
38179
7.10.12 19:40

@goldenka
Máme na půdě kuny a plaším je halogenovým světlem s pohybovým čidlem.
Má to celkem úspěch, ale stoprocentní to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
CrJi
7.11.12 14:38

Myši v prostoru mezi střechou

Mám dotaz, asi máme myši také mezi střechou a izolací sádrokartonových stropů, večer slyším škrabkání, když chcípnou, to to fakt tak smrdí i přes ten sádroš??? Bydlíme teprve 2 měsíce a docela mě to děsí…

• Citovat
  • Upravit
38179
7.11.12 16:45

Přes ten sádroš by to být cítit nemělo.
Mezi sádrošem a tepelnou izolací by měla být parotěsná fólie, která by měla být utěsněná a neměla by propouštět vzduch a tedy ani zápach.
Ale samozřejmě se může stát, že bude nekvalitně utěsněná a pak by to mohlo být cítit, to zjistíš jedině až tam opravdu něco chcípne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
CrJi
8.11.12 16:31

No úplně jsem z toho celá vyplašená, tak uvidíme, co z toho bude…Prý lezou i mezi tou folií a samotným sádrošem…uf…

• Citovat
  • Upravit
12681
12.11.12 11:49

Ano bude to smrdět, tak měsíc, vlastní zkušenost. Nějaká folie je nezastaví, mají ji rozkousaná na sra.ky. No a lezou si po holým sádroši a když chcípnou tak smrdí. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
12.11.12 12:41

Tak to není dobrý, pokud myši tu fólii rozkousaly. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
CrJi
15.11.12 16:25

Pevně věřím, že ty mrchy teď pomrznou…:-)

• Citovat
  • Upravit
ivanaorlitova
4.1.13 14:07

Ahoj, ja jsem pouzila ultrazvukovou plasicku, kdyz jsem slysela skrabkani ve strope. Skrabkani zmizelo.
Na druhou stranu, ted jsem nechala plasicku zanutou 14 dni, zatimco jsme byli pryc na vanoce, a presto nam neco do domu vlezlo (vime, ze dobre nedolehaji dvere na prah). Byl to asi rejsek, doma nic rozkousaneho nebylo, netusime, jak tam byl dlouho, hned zmizel, kdyz jsme se vratili.

Ivana

• Citovat
  • Upravit
15575
3.10.15 23:13

:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie