Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@smurfka koukala jsem, zda se mi tato klinika trochu dražší, než ostatní. Kdo ví, jestli je odvedená práce opravdu kvalitněj než jinde…??
Nevim, kdyz uz bych do toho sla, uricte bych hledela na kvalitu a ne peníze. Hlavne na reference… Neni to barveni vlasu… Radeji drazsi ale kvalitni.. Cetla jsem o tolika pruserech🤔
Taky jsem na cenu nekoukala. Je lepší si za kvalitu připlatit a byt spokojená. Já jsem si zašla z Brna do Prahy na prsa. Ono je to přece jenom dvě hodiny cesty a zvládnout se to dá. Po dlouhém hledání jsem si vybrala dr. Al Awu na klinice Yes Visage. Viděla jsem jeho práci již předtím a hodně se mi prsa líbila. A upřímně jsem ráda, i když to bylo dražší, výsledek je jak jsem očekávala
Řádně si projet recenze a projít víc klinik. Co lékař to názor. Každý plastický chirurg je při konzultaci bezvadný, vše vysvětlí často nic není problém, často i nabízí hned termín, ale jakmile po operaci nastane problém, tak přístup změní. Dobře je projít stranky,, Estheticon'', najdou se tam lékaři, kteří se k problémům staví čelem.
Dobrý den, prosím o doporučení kliniky nejlépe v jihomoravském kraji na zvětšení prsou. Jak je to i cenově? Rekonvalescence? Prosím bez zlých komentářů. Děkuji ????