Plastika prsou - doporučte kliniku

Anonymní
28.7.20 09:58

Plastika prsou - doporučte kliniku

Dobrý den, prosím o doporučení kliniky nejlépe v jihomoravském kraji na zvětšení prsou. Jak je to i cenově? Rekonvalescence? Prosím bez zlých komentářů. Děkuji ????

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smurfka
28.7.20 14:34
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.20 15:56

@smurfka koukala jsem, zda se mi tato klinika trochu dražší, než ostatní. Kdo ví, jestli je odvedená práce opravdu kvalitněj než jinde…??

• Citovat
  • Upravit
smurfka
28.7.20 22:25

Nevim, kdyz uz bych do toho sla, uricte bych hledela na kvalitu a ne peníze. Hlavne na reference… Neni to barveni vlasu… Radeji drazsi ale kvalitni.. Cetla jsem o tolika pruserech🤔

• Citovat
  • Upravit
238
12.8.20 10:29

Taky jsem na cenu nekoukala. Je lepší si za kvalitu připlatit a byt spokojená. Já jsem si zašla z Brna do Prahy na prsa. Ono je to přece jenom dvě hodiny cesty a zvládnout se to dá. Po dlouhém hledání jsem si vybrala dr. Al Awu na klinice Yes Visage. Viděla jsem jeho práci již předtím a hodně se mi prsa líbila. A upřímně jsem ráda, i když to bylo dražší, výsledek je jak jsem očekávala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
19.11.20 22:44

Řádně si projet recenze a projít víc klinik. Co lékař to názor. Každý plastický chirurg je při konzultaci bezvadný, vše vysvětlí často nic není problém, často i nabízí hned termín, ale jakmile po operaci nastane problém, tak přístup změní. Dobře je projít stranky,, Estheticon'', najdou se tam lékaři, kteří se k problémům staví čelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty