Plastová okna - Suntech system, Termolux

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1488
23.3.11 12:49

plastová okna-suntech system,termolux

ahoj,nemáte někdo zkušenosti s plastovými okny od suntech systemu nebo termolux?? Přemýšlíme o těchto firmách,ale našla jsem jen pár názoru.Proto bych Vás poprosila jestli máte někdo taky zkušenosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
4.4.11 12:59

Dobrý den,narazil sem na váš komentář k firmě suntech system.Také zháním nějaké informace o této firmě.Mám od nich vyměřený okna a čekají jen na zaplacení zálohy.jenže chcou 80% ceny,což se mi zdá docela dost.Navíc sem zkoušel tři telefonní čísla z internetu a všechny jsou nedostupné a pobočka v Šumperku je zrušena.ptám se proto na nějaké info popřípade jestli jste spokojená s firmou.děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vpitrs
27.5.11 15:31

Dobrý den, před cca 5 lety byla provedena montáž, odstraňování záručních závad trvá dlouho, skoro se musí prosit, kvalita nic moc. Po zkušenostech nelze doporučit.

• Citovat
  • Upravit
vladax
22.9.11 21:09

Suntech system

Dobrý den.
S touto firmou máme neblahou zkušenost. Firma ukončila někdy v dubnu 2011 činnost, což jsme zjistili, až když neodpovídali na e-mail a tel. čísla byla nedostupná. Některé její zakázky přebrala jiná firma ( Sluntech ekosystém ), jsou to ale asi stejní „dobráci“, pozor na ně. Okna sice máme, ale když jsme s nimi chtěli papírově dořešit zakázku, telefon nám neberou, SMS a e-maily ignorují. O případné reklamaci si můžeme nechat zdát.

• Citovat
  • Upravit
3394
22.9.11 22:47

My máme okna od Termoluxu, jen si je třeba pohlídat, aby Ti vysvětlili správnou funkčnost, jak je seřizovat, atd..Jednou jsme reklamovali, že profukují (byla to ale chyba, že nám při montáži opravdu neřekli, jak seřizovat těsnění na zimu a léto), do týdne bylo vše opraveno a ještě navíc zkontrolovali i to, co nemuseli. :palec: S cenou jsme byli taky spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Saaab
7.1.12 15:40

Podvodníci

Dobrý den,s firmou Suntech máme neblahé zkušenosti.V říjnu od nás převzali 80% zálohu na dveře,které měli být namontované nejpozději do 2 měsíců.Je to už 3,5 měsíce.Dveře ani peníze nemáme,neberou telefon, neodpovídají na sms ani maily.Dejte si pozor na „dobráka“ s tímto tel.č.774 999 565.

• Citovat
  • Upravit
zdendavid
7.1.12 18:33

dveře

Dobrý den, s firmou Sluntech nemáme taky moc dobré zkušenosti. Objednali jsme dveře, okamžitě zaplatili zálohu a údajně měli dojet další týden. Od toho dne nám nikdo nebral telefony. Napsali jsme mail, pak zavolali ale termín zase nedodrželi. Pak jsem na 1188 zjistila jiná tel. čísla, které my zvedli a dveře na druhý den namontovali. Jenže radost z nových dveří netrvala dlouho, za 3 týdny jsme se nedostali domů-pokazil se zámek. Opět nikdo nezvedal vůbec žádný telefon! Zatím čekáme, jestli dodrží slib a zaplatí nám zámečníka a vymění zámek.A to ani nemluvím o tom,že jsme nedostali pokladní doklad s razítkem, doklad o záloze a ani kompletní dodací list. Jenom všechno načmárané na jednom papíře.

• Citovat
  • Upravit
zdendavid
7.1.12 18:35

tady vám píšu telefon, na který jsem se dovolala nakonec já : 585311352, další čísla jsou 585311353,585154626. Snad tady uspějete.

• Citovat
  • Upravit
Saaab
7.1.12 19:01

Děkuji za telefonní čísla,aspoň nám svitla naděje.

• Citovat
  • Upravit
Kuku123
29.6.12 09:36

Suntech system a podobné firmy

Dobrý den, chtěl bych reagovat na Vaše příspěvky. S firmou Suntech system mám i já špatné zkušenosti. V nynějsí době firma nefunguje a asi už ani fungovat nebude. Je potřeba, aby jsme si vybírali renomovanější firmy, i když možná o trochu dražší, ale s jistotou dobře a hlavně kvalitně odvedené práce a s jasným původem materiálu. Dejte si pozor na firmy, které se tady ukáží, mají velice výhodné ceny, ale za rok po nich není ani vidu ani slechu. Jsou tu firmy, které jsou stálice na trhu a mají dobré reference…je jen potřeba trochu více hledat a opravdu nedát pouze a jen na cenu.

• Citovat
  • Upravit
Novotná Blanka
11.7.13 12:37

termolux

@marillynka píše:
ahoj,nemáte někdo zkušenosti s plastovými okny od suntech systemu nebo termolux?? Přemýšlíme o těchto firmách,ale našla jsem jen pár názoru.Proto bych Vás poprosila jestli máte někdo taky zkušenosti :-)

Dobrý den, mám okna od firmy termolux, jsou kvalitní a pozáruční servis jim funguje. Je to kvalitní plast ne nějaký polský šunt. Realizace proběhla skvěle, byli ochotní a vše po sobě uklidili. Mohu jen doporučit

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný