Plat manažer rezervací a prodeje - Praha
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Plat manager rezervaci a prodeje - Praha.
Chtela bych se zeptat na vas nazor, protoze nemam momentalne nikoho s kym bych to mohla probrat ![]()
Sem pracujici mama temer rocniho syna, pracuji momentalne v rezimu „home office“, ale zacatkem zari (nejpozdeji) budu nastupovat na plny uvazek v te same firme.
Jedna se o spolecnost zajistujici letistni transfery do hotelu v Praze, plus transfery po CR a Evrope. Spolupracujeme z 99% se zahranicni klientelou, mame radu mezinarodnich partneru, bla bla bla.Moje soucasna prace je starost o objednavky, pece o klienty, pece o partnery a fakturace. Momentalne pracujeme na redesignu webu, coz pada take na moji hlavu - spolupracuji s grafikem, programatorem a SEO odbornikem.De facto, krom dispecinku a odvozu klientu delam vse.Za tuto praci beru momentalne 10 000,– a zabere mi zhruba 20 hodin tydne.
Zacatkem dubna me ceka schuzka s majitelem spolecnosti ohledne meho nastupu na full time, na pozici manager rezervaci a prodeje.
Krom stavajicich povinnosti budu mit na starosti aktivni vyhledavani novych partneru, zpracovavani cenovych nabidek, specialnich nabidek, atd. a emergency telefon (linka, kam se klienti mohou dovolat 24 hodin denne, v pripade potizi - telefon bych mela od pondeli do patku a kazdy druhy vikend).
No a ted k problemu: rada bych byla ohodnocena platem 30 000,– cisteho.Mate pocit, ze je to realne, nebo, ze jsou moje pozadavky prehnane, pripadne nizke? ![]()
Jedna se o Prahu.
EDIT: V oboru se pohybuju 10 let.
Příspěvek upraven 18.03.14 v 11:36
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@ne-silenamatka píše:
Chtela bych se zeptat na vas nazor, protoze nemam momentalne nikoho s kym bych to mohla probrat![]()
Sem pracujici mama temer rocniho syna, pracuji momentalne v rezimu „home office“, ale zacatkem zari (nejpozdeji) budu nastupovat na plny uvazek v te same firme.
Jedna se o spolecnost zajistujici letistni transfery do hotelu v Praze, plus transfery po CR a Evrope. Spolupracujeme z 99% se zahranicni klientelou, mame radu mezinarodnich partneru, bla bla bla.Moje soucasna prace je starost o objednavky, pece o klienty, pece o partnery a fakturace. Momentalne pracujeme na redesignu webu, coz pada take na moji hlavu - spolupracuji s grafikem, programatorem a SEO odbornikem.De facto, krom dispecinku a odvozu klientu delam vse.Za tuto praci beru momentalne 10 000,– a zabere mi zhruba 20 hodin tydne.
Zacatkem dubna me ceka schuzka s majitelem spolecnosti ohledne meho nastupu na full time, na pozici manager rezervaci a prodeje.
Krom stavajicich povinnosti budu mit na starosti aktivni vyhledavani novych partneru, zpracovavani cenovych nabidek, specialnich nabidek, atd. a emergency telefon (linka, kam se klienti mohou dovolat 24 hodin denne, v pripade potizi - telefon bych mela od pondeli do patku a kazdy druhy vikend).
No a ted k problemu: rada bych byla ohodnocena platem 30 000,– cisteho.Mate pocit, ze je to realne, nebo, ze jsou moje pozadavky prehnane, pripadne nizke?
Jedna se o Prahu.
EDIT: V oboru se pohybuju 10 let.
Příspěvek upraven 18.03.14 v 11:36
ano a ještě bych zkusila o procenta ze zisku, viz. vytučněno. Pro Tebe motivace, pro šéfa vidina větší snahy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, ze to je naprosto adekvátní, budes toho mít na triku fakt dost.. Drzim palce, at to vyjde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ne-silenamatka osobně bych řekla, že je to i celkem málo. Ale na min 30ti bych trvala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady píše:
Proboha hlavně neříkej čistého![]()
Vždy se uvádí hrubý plat a Ty máš požadavek 41 tisíc hrubého (abys měla 30 čistého), to si myslím, že Ti nedá, vzhledem k tomu jaký máš plat teď, tak za plný úvazek považuješ skokovitě o hodně více. Myslím, že 30 hrubého by Ti dát mohl…
Jasně, měla by si říct o částku v hrubém, to máš pravdu, ale 40 tis se mi nezdá nijak přemrštěná částka, když jí přibudou další povinnosti, jak píše. Spíš teď mi přijde, že je dost podhodnocená. ![]()
Njn, holt majitel rozhodne, docela by mne pak zajímalo jak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gina108 píše:
Jj adekvátní - ty procenta „ze zisku“ je dobrý nápad
S temi procenty je to slozite, o ty bych si urcite nerikala. Pokud reknu A (procenta ze zisku), tak musim rict i B (penalizace v priade malo uzavrenych zakazek). Na takovych to pozicich aktivni vytvareni prilezitosti neni nadstandart, aby byl dale specialne ocenen. Predpoklada se, ze clovek se bude snazit co nejvice i bez dalsiho ohodnoceni. Maximalne bych se zeptala na system rocnich odmen ve firme, v tom byva jiz tento zisk zahrnut.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady Malej edit, protoze to pisu v mega spechu a syn uz je vzhuru, takze se sem do vecera nedostanu: pracuju u teto spolecnosti od prosince 2012 a od te doby se objem prace zvojanosbil - o zvyseni platu v ramci home office sem si nerekla, protoze sem byla (priznavam) podelana, ze bych neuspela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ne-silenamatka
neprijde mi to premrstene, jen si myslim, ze ti to nebude chtit dat…
propocet, ze ted mas 10 a 2X tolik práce znamena 2× tolik penez- to bude asi argument, který nevim jak vyvratis…
jedna otázka-tech 20 hodin ted je realnych -nebo je to spise 12-15+- ![]()
nechci rypat- je ted také pracuji z domu, tak nejak vim jak to chodi…
urcite bych mluvila o castce v hrubem-coz uz někdo tady psal a asi bych si rekla klidne i o vic nez opravdu chces-takze třeba 35 cisteho(v hrubem nevim kolik to je-myslim ze 50hrubeho)-pro pocatecni vyjednavani-at mas z ceho slevit…predpokladam ze umis alespoň 2 jazyky
drzim palce-
mozna uz ted bych se ozvala, ze práce mas hodne (vic nez na zacatku)a ze by jsi chtěla navyssit jiz stavajici plat (puluvazek)-at to mas rozehrane do budoucna… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ne-silenamatka píše:
@CokeLady Malej edit, protoze to pisu v mega spechu a syn uz je vzhuru, takze se sem do vecera nedostanu: pracuju u teto spolecnosti od prosince 2012 a od te doby se objem prace zvojanosbil - o zvyseni platu v ramci home office sem si nerekla, protoze sem byla (priznavam) podelana, ze bych neuspela.
tak po tom co ctu co pises si nejsem jista, ze si vůbec budes umet o tech 30 cisteho rict…evidentne uz ted jsi si mela rict o zvyseni platu- jak ti radim v predeslem prispevku…mozna zapracovat na sebevedomi a hura do toho
-kdo nezna svou cenu pracuje za almužnu ikdyz k tomu není důvod-kvalitni zamestnance clovek zaplati -jen z nich nesmí citit to ze by delali i za pulku
mas svou hrdost a znas svou cenu (ale je mi jasne za najem se platit musi
)
drzim palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě je to za takový objem práce adekvátní. Nehledě, že budeš i na tom telefonu nonstop, komunikace převážně v cizím jazyce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy Souhlasím. Ta % jsou ošemetná, neboť v tom případě si bude podmínky klást i majetel, tj. jak píšeš např. sankce v případě neúspěchu.
@ne-silenamatka Nevím jakou máš ve firmě historii, ale o vyšší plat, než těch cca 40 tis. Kč hrubého bych si neřekla. Zatím jsi „nic“ nepředvela - mám namysli co do úspěšnosti vyhledávání nových zákazníků/partnerů a dalších nových pracovních povinností. Teprve až by se ukázalo, že firmě přinášíš přidanou hodnotu, bych si řekla o zvýšení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit