Plat vychovatelky v družině

Anonymní
14.3.19 16:31

plat vychovatelky v družině

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli tady některá nevíte, jak se počítá plat vychovatelky z družiny..Když má mít např. podle tabulky 27 000 hrubého…Jestli má pouze polovinu, když s dětmi tráví pouze polovinu času, anebo jestli má více úvazku - jako přípravy atd..jako to mají např. učitelé..Děkuji za odpověď. Snad jsem to popsala srozumitelně:-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66588
14.3.19 16:36

Vychovatel má i nepřímou pracovní dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.19 16:38

@vokishka tomu moc nerozumím..Můžeš mě to trochu vysvětlit ?:-)

• Citovat
  • Upravit
66588
14.3.19 16:43

No je daný počet hodin u dětí a zbytek je nepřímá práce, jako u učitelů. Mělo by to být něco do 25 hodin přímé, pokud se jedná o plný úvazek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.3.19 16:49

@vokishka takže se to počítá jako celý úvazek přímá + nepřímá práce? Ty pracuješ v družině? Můžeš psát konkrétněji? PS: doufám, že nevadí že tykám:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiveDream
14.3.19 16:49

S Bc. titulem v pedagogice po 3letech 21.500kč hrubého s tím, že pracovní doba vychází na 40h/týden (hodiny doplňují suplováním za chybějící učitele). Mám 2× týdně ranní družinu, 2× týdně koncovou družinu. Docela bída…

• Citovat
  • Upravit
66588
14.3.19 16:51
@LuciMik94 píše:
S Bc. titulem v pedagogice po 3letech 21.500kč hrubého s tím, že pracovní doba vychází na 40h/týden (hodiny doplňují suplováním za chybějící učitele). Mám 2× týdně ranní družinu, 2× týdně koncovou družinu. Docela bída…

to je divné, ne? Jak doplňuješ hodiny, suplování přece není pravidelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66588
14.3.19 16:53

@miha2103 jo, úvazek tvoří přímá i nepřímá. Já pracuju v družině na krátký úvazek, jen jako výpomoc. Ale naše vychovatelky mají 2× v týdnu na šest do osmi, pak volno a vrací se na půl dvanáctou nebo jednou, podle toho, v jakém jsou oddělení. Asi 3× v týdnu mají do půl páté, 2× do čtyř. Tak zhruba. A je to plný úvazek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiveDream
14.3.19 16:54
@vokishka píše:
to je divné, ne? Jak doplňuješ hodiny, suplování přece není pravidelné.

Na plavání a školní akce (divadlo, exkurze, výlety,..chodí jen vychovatelky). Jsem na velké škole a každý den chybí vždy minimálně 3 učitelé, takže i kolikrát nám vyjde, že máme za ten týden více jak 40h a to už nám pak proplácí.

• Citovat
  • Upravit
66588
14.3.19 16:55

@LuciMik94 tak to máte divného ředitele. U nás jdou vychovatelky občas na nějakou soutěž. Ale rozhodně to není každý týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.19 16:57

Jako vedoucí vychovatelka mám 25 hodin přímé práce, holky maji 28 hodin přímé práce s detmi.
Jsme 2 na ranní, pak dopoledne volno a 3 na odpolední.suplovani máme placené zvlášť, k tomu máme sepsanou dohodu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.19 16:57

Děkuji LuciMik94 . Můžete ještě někdo napsat Vaše úvazky a platy ve družině?

• Citovat
  • Upravit
LiveDream
14.3.19 16:59

@vokishka já už naštěstí očekávám každým dnem porod, takže už tam pár týdnů nejsem a vracet se určitě nehodlám. Poměr peníze a práce je šílená oproti jiným školám. Co vím, tak jinde dostávají i odměny k vánocům nebo za prázdniny…u nás nula. My tam musíme být i v létě během prázdnin každá vychovatelka 3týdny bez příplatku 6:30-17:00, jen za klasické peníze jakobysme je měly volné.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.19 17:00
@Anonymní píše:
Jako vedoucí vychovatelka mám 25 hodin přímé práce, holky maji 28 hodin přímé práce s detmi.
Jsme 2 na ranní, pak dopoledne volno a 3 na odpolední.suplovani máme placené zvlášť, k tomu máme sepsanou dohodu.

takže máš přímou práci + tedy placenou nepřímou práci? Kolik to vychází u těch, které nejsou vedoucí vychovatelky?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.19 17:07

Stejně, jen jsou o ty 3 hodiny vic u dětí, jednoduše řečeno.
Máme stejně všechny 8 hodinovou pracovní dobu. Jen dopoledne nemusíme trávit ve škole. Věci k práci si pripravujeme doma pokud chceme.
Jinak finančně bych řekla stejně, jen já mám příplatek za vedení cca 1000 kč

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat