Plavky Bambino Mio

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
71
30.3.15 13:03

plavky bambino mio

Bambino Mio - Bambino Mio Kojenecké plavky maminky mate nekdo zkusenost s temahle plaveckama? Chceme jit do bazenu a bojim se, ze by to synovi mohlo protect:-)Nebo jsou lepsi klasicke pliny do bazenu?:-)Děkuji za odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
30.3.15 13:05

Pokud budete mít správnou velikost, tak se není čeho bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
30.3.15 13:07

A co když zrovna bude potřebovat na velkou?:-)V lete v bazenu na zahradě bych to neresila, ale ve verejnym?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
30.3.15 13:08

Já používám jen je a jsem spokojená. Mají hezky gumičky okolo nožiček i v pase a neuteče nic. Papírovky do vody jsou šílené, děti je mají u kolen, celé nasáklé vodou, děs. Ono všechny tyhle plavky (ať papírové, či látkové) zachytnou jen pevnou složku, pokud ti jde o tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
30.3.15 13:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
30.3.15 13:10

Aha, tak to by me nenapadlo..radsi si vezmu oboje dvoje:-):-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
30.3.15 13:10

@Samet ty přesně mám. Měla jsem růžové s rybičkama a teď máme proužkaté. Uvnitř plenky je froté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.3.15 13:12

@Samet A když se mu bude chtít na velkou, tak jaký bude rozdíl mezi papírovkou a látkovou? Žádný. Stolici zachytí oboje. Z vlastní zkušenosti, ta látkovka to opravdu zvládne, je tak vyrobená. Nemám tedy Bambino Mio, ale Imse Vimse a dítě se mi jednou v bazénu pokajdilo. Do vody neuniklo vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
30.3.15 13:12
@eseta píše:
@Samet ty přesně mám. Měla jsem růžové s rybičkama a teď máme proužkaté. Uvnitř plenky je froté.

Ja je koupila minuly rok, radsi vetsi a jeste jsem je nepouzila.Jsou nadherny, tak jsem se rozhodla, ze budem chodit plavat:-)Tak uvidime, jak to bude probihat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.3.15 13:13

No a pokud si nejsi jistá, můžeš dítěti obléknout obojí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
30.3.15 13:14
@Fima píše:
No a pokud si nejsi jistá, můžeš dítěti obléknout obojí. :mrgreen:

chichi taky me to napadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
30.3.15 13:22

Já měla ty papírovky jen asi na dvou hodinách plavání a už bych je nechtěla. Nejen, že se do toho mokré dítě blbě navlíká, ale to jak jim to pak plandá až ke kotníkům, je pro mě hnus. Takže jsem pak hned používala tyhle a používám do teď. Plavat chodí od 5ti měsíců. Velikost nám vždy vydrží mnohem dýl, než jsou psaná kila, mám hubeňoura.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
30.3.15 13:24
@Samet píše:
A co když zrovna bude potřebovat na velkou?:-)V lete v bazenu na zahradě bych to neresila, ale ve verejnym?:-)

no, těma jednorázovkama to projde určitě, gumičky vůbec nedrží, navíc nacucaná plena z toho zadku svou vahou padá sama.

měli jsme imse vimse, jestli projde bobek nemám zkušenost, naši do ní nikdy nekadili.
ale lektorka na plavání říkala, že přes tenké plavky to hned poznáš, přes plenu ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
30.3.15 13:25
@Fima píše:
No a pokud si nejsi jistá, můžeš dítěti obléknout obojí. :mrgreen:

fakt bych to nepovažovala za výhodnu. opravdu je nejdůležitější bobek v kalhotách poznat co nejdřív, přes plínu to spousta maminek nepoznalo. až když okolo ná plavalo cosi, začalo se pátrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
30.3.15 13:30
@Lama Lama píše:
fakt bych to nepovažovala za výhodnu. opravdu je nejdůležitější bobek v kalhotách poznat co nejdřív, přes plínu to spousta maminek nepoznalo. až když okolo ná plavalo cosi, začalo se pátrat…
:-):-)Chichi diky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care