Plavky pro mini prsa
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Jaká velikost?
Já taky nemám prsa nic moc, teď při kojení teda jo ale předtím to stálo za prd a nosila jsem trojuhelníkový vršek, se zavázáním za krkem a na zádech, lehce vycpané, konkrétně tyhle: http://www.plavky-trckova.cz/…-rebeka.aspx ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ja mam taky mini prsa vel 70A a nosim trojuhelnickove plavky se zavazovanim na krk. Bez vyztuzeni. Coz strasne rajcuje meho muze (asi i nejen jeho) protoze i kdyz mam male prsa, tak mam velje bradavky a kdyz vylezu z vody, tak trci ![]()
Ja se v plavkach musim cejtit dobre, takze zadne vyztuze ci vycpavky - kupuji sportovni v A3 sportu
- Citovat
- Upravit
Mam 70A, měla jsem větší, ale zhubla jsem po porodu, a po ukončení kojení je to fakt katastrofa. Kdybych měla aspoň ty bradavky ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Mam 70A, měla jsem větší, ale zhubla jsem po porodu, a po ukončení kojení je to fakt katastrofa. Kdybych měla aspoň ty bradavky
Neblázni, i malá prsa jsou hezká
tak zkus nějaký specializovaný obchod, kde Ti poradí
- Citovat
- Upravit
@alli_li píše:Neblázni, i malá prsa jsou hezká
tak zkus nějaký specializovaný obchod, kde Ti poradí
To si neviděla ty moje chudáčky ![]()
Zkusím větši město - u nás je prd ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
To si neviděla ty moje chudáčky
Zkusím větši město - u nás je prd
To sice nevidela, ale ja mam uplne to stejny ![]()
Driv mi to strasne vadilo - o to vic, ze moje setra a mamka maji velka prsa - trojky, ctyrky. Jenze staru a grativace jsou neuprosne a docela jsem ted rada ze mam maly protoze i po kojeni 2 deti mi zustaly na svem miste a muze chodit i bez podprsenek ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj mamky s mini prsy

Poradíte jaký typ plavek se pro malá prsa hodí? Chci si koupit 2-dílné plavky, ale mám opravdu malinká prsa a ve všem vypadám hrozně
Myslela jsem na vyztužené, vycpané košíčky, ale v těch když se předkloním, nebo nahrbím, tak se to odchlípne a je mi vidět pod ně - vlastně tam nic vidět není
Nemáte tip?