Plavky v Olomouci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Plavky v Olomouci
Ahoj všem, vůbec nevím, kam se podívat na plavky v Olomouci, poradíte?
Nemám skoro žádná prsa, mám po dvou dětech, břicho šílený, vytahaný, nezpevněný, jsem štíhlá až vyzáblá,56 kg, vysoká
.
Dřív jsem měla klas. dvoudílný plavky, vycpaný košíčky, ale už si do nich netroufnu (střihem).
Chtěla bych něco ve stylu buď tankiny, ale to nevím, jestli jsou i ty prsa vycpaný, asi ne co?
Nebo nějaké dvoudílné? ale vycpané košíčky a kalhotky nějaké solidní, ne moc vykrojené apod.
Kam byste mi doporučily zajít? Teď jsem našla nějaký obchod - ARENA. v diskuzích jsem četla o LITEXU nebo LINDEXU, ale nemůžu najít, zda se tyto značky dají sehnat v Olomouci.
Přes net objednávat nebudu, musím zkusit. Hodně věcí mi nesedí, tak si oblečení přes net nikdy nekupuju.
MOc děkuji za Vaše rady.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jé, děkuji. tak to je super, že to vím. Moc díky ![]()
A je to přímo obchod Litex nebo kde to tam najdu? Pod jakým názvem obchodu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@principeska píše:
@Sasanecka JE TO HNED NAHOŘE V PODLOUBÍ A JE TO LITEX
Mám dojem, že už není… je tam teď nějaká Galerie Bohemia nebo Bohema…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uvidíme, podívám se. by mě to zklamalo, kdyby to tam už nebylo. přesto díky. příští týden snad vyrazím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sasanecka píše:
Uvidíme, podívám se. by mě to zklamalo, kdyby to tam už nebylo. přesto díky. příští týden snad vyrazím.
Je to tam… ale v prvním patře a jde se tam skrz tu galerii… docela zajímavé, dole šperky a keramika a obrazy, takže by mě vůbec nenapadlo, že nahoře budou mít sportovní oblečení a plavky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé, děkuji
, to bych asi vzdala, kdybych to nemohla najít, to by mě teda taky nenapadlo. moc díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sasanecka byla jsem tam včera, sice už nemají všechny modely, ale já nakonec s plavkama odešla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
plavky
Dobrý den, v nové budově / magistrát - Namiro/ naproti Ušatému domu
je nový butik kde nabízí kromě krásné módy i dámské plavky
madarské výroby zn. bahama + luxusní kolekce, plavky i do velkých
velikostí. emily- móda
- Citovat
- Upravit
Nevím, kde je Litex, ale zrovna včera mi mamka vyprávěla, jak sháněla plavky po celé Olomouci. A že v Litexu se jí vysmáli, že měla přijít na jaře, že už mají posledních pár kousků…
Já bych tenhle střih zkusila sehnat v C&A, tam mívají pěkné, dobře střižené. Ale nevím, jaká je teď nabídka. Asi dost přebraná. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sasanecka píše:
Moc děkuji za tip, plavky už mám, pořídila jsem v Litexu
Aha, tak sláva
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Výběr byl menší, ale přesto se našly ty, které se mi líbily a sedly ![]()
Paní mi říkala, že už je to doprodej, už je skoro po sezoně, tak se není čemu divit… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit