Playstation pro 12letého - ano, nebo ne?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
75
3.10.12 19:35

Playstation ano nebo ne?

Jaké máte zkušenosti s PS 3?Syn 12 roků si ho přeje k vánocům, ale jen kvůli jedné hře(hokej-nedělají ji na PC už několik let).Druhý syn si přeje PSP, ale na PS 3 nikdy nehrál tak neví jaké to je. Nemohu se rozhodnout zda koupit PS společně nebo každému PSP nebo mladšímu PSP a staršímu lego, které si taky přeje. Starší syn si myslí, že Playstation určitě nedostane protože je drahý takže by byl hodně překvapený a pokud ho nedostane tak asi zklamaný tolik nebude. Vůbec se nedokážu rozhodnout, tak doufám, že mě trochu pomůžete. Díky předem za tipy a rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
779
3.10.12 19:41

Já jsem taky nesouhlasila..ale nakonec podlehla a ps3 už máme 2roky..hraje na něm muž, syn 3r zkoušel už plácat mouchy..:-D zatim ho k tomu nepouštim..ale jsem si jistá, že až bude starší tak ho to určitě bude bavit..jinak jezdí na něj k nám hrát i mužovi kamarádi..takže určitě to neskončí jen na jedné hře.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
3.10.12 19:42

Ja bych koupila PS 3 pokud na to mate :-)

• Citovat
  • Upravit
151
3.10.12 19:42

Koupila bych PS3 a lego ;) na ps můžou dát multiplayera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
3.10.12 19:44

Ak im chces fakt urobit radost tak PS3. Ovladat sa to naucia rychlo a mozu tam hrat hry aj duaja proti sebe. okrem poho je to prakticka vec, nam sluzi ako dvd prehravac a pozerac fotiek. Odporucam taku so slotom na SD karty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
3.10.12 19:44

Máma ps3 sice si občas zahraju ale jiinak byhc to vyhodila z okna syn a to mu bude 5 let by to mastil pořád :cert: :cert: to měl tatínek nápad teda…ale ten hraje taky a mladší se taky pokouší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
3.10.12 19:45

Já nevim, ale PS3 stojí okolo 6000kč a lego okolo 1000kč. Nebude to tomu druhému líto že brácha dostal playstation a on „jen“ lego? Je pravda že dohromady ale většinou to dopadne tak, že bude chtít hrát každý sám a budou se o to hádat :think:

• Citovat
  • Upravit
779
3.10.12 19:48

Holky na PS se dají koupit až 4ovladače a kluci budou hrát společně..:-) třeba zrovna ten fotbal je nejlepší hrát ve 2! určtitě se hádat nebudou..dejte jim to dohromady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
3.10.12 19:50

Mělo to být tak že bud starší lego ale to větší kolem 2000 ninjago a mladší PSP. A nebo dohromady playstation.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
3.10.12 19:51

@ivulk To se dají, ale jednou mu to zkazí a bude to.Nebo jeden bude chtít hrát fotbal a druhý třeba nějakou bojovku a bude to. Já nevim neznám tvé syny, ale většinou to tak bývá

• Citovat
  • Upravit
313
3.10.12 19:54

Máme ps3…manžel hrál dřív dost, ale co máme malého, tak jen po večerech…spíš nám to slouží jako dvd přehrávač, máme v něm internet, tak pouštím pohádky třeba přes pohadkar.cz nebo přes youtube, dá se připojit přenosný externí disk a z toho přehrávat, nebo si fotky apod. ukládat přímo na playstation…já si to nemůžu vynachválit a hry jsou to poslední k čemu to používáme :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
3.10.12 20:01

My by jsme bez PS3 umřeli celá rodina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
3.10.12 20:01

@DDarja to je pravda, taky přes to prohlížme fotky..pouštíme filmy..dvd přehrávač jsme dali už dávno pryč..poštíme i přes internet filmy..je to vážně dobrá věc..ale je pravda, že ten náš stál před těma 2r 12tis..ale dneska už bude asi o hodně levnější..:-)Já bych ho klukům koupila. ale jestli to uděláš tak fakt dohromady a ať se dohodnou..protože si nedovedu představit, že bych byla to dítě co dostane lego.. :lol: to bych asi zešílela..ono tou hrací hodnotou je to o 10 tříd jinde 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
3.10.12 20:32

A co koupit hru alá lego na PS3 pro druhého synka :-D http://www.originalky.cz/…ean-PS3.html?…
 http://www.originalky.cz/…4-PS3-1.html?…

je jich víc…a k tomu klasické lego :-D

@ivulk: přesně…přehrávač jsme ani neměli :-D…nedávno jsme pozvali synovce 10 let, kámoše a udělali jsme si i s malym (2 roky) „pařbu“ u Olymp. her :-D

jj, taky ho máme tak 2 roky a bez poruchy…ten co máme stojí teď 5 390,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
3.10.12 20:45

@DDarja :think: že bych na něja taky do vánoc našetřila a dala ho malému a „starýmu“ k vánocům? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino