Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jaké máte zkušenosti s PS 3?Syn 12 roků si ho přeje k vánocům, ale jen kvůli jedné hře(hokej-nedělají ji na PC už několik let).Druhý syn si přeje PSP, ale na PS 3 nikdy nehrál tak neví jaké to je. Nemohu se rozhodnout zda koupit PS společně nebo každému PSP nebo mladšímu PSP a staršímu lego, které si taky přeje. Starší syn si myslí, že Playstation určitě nedostane protože je drahý takže by byl hodně překvapený a pokud ho nedostane tak asi zklamaný tolik nebude. Vůbec se nedokážu rozhodnout, tak doufám, že mě trochu pomůžete. Díky předem za tipy a rady.
Já jsem taky nesouhlasila..ale nakonec podlehla a ps3 už máme 2roky..hraje na něm muž, syn 3r zkoušel už plácat mouchy..:-D zatim ho k tomu nepouštim..ale jsem si jistá, že až bude starší tak ho to určitě bude bavit..jinak jezdí na něj k nám hrát i mužovi kamarádi..takže určitě to neskončí jen na jedné hře.. ![]()
Ak im chces fakt urobit radost tak PS3. Ovladat sa to naucia rychlo a mozu tam hrat hry aj duaja proti sebe. okrem poho je to prakticka vec, nam sluzi ako dvd prehravac a pozerac fotiek. Odporucam taku so slotom na SD karty.
Máma ps3 sice si občas zahraju ale jiinak byhc to vyhodila z okna syn a to mu bude 5 let by to mastil pořád
to měl tatínek nápad teda…ale ten hraje taky a mladší se taky pokouší
Já nevim, ale PS3 stojí okolo 6000kč a lego okolo 1000kč. Nebude to tomu druhému líto že brácha dostal playstation a on „jen“ lego? Je pravda že dohromady ale většinou to dopadne tak, že bude chtít hrát každý sám a budou se o to hádat ![]()
Holky na PS se dají koupit až 4ovladače a kluci budou hrát společně..:-) třeba zrovna ten fotbal je nejlepší hrát ve 2! určtitě se hádat nebudou..dejte jim to dohromady ![]()
Mělo to být tak že bud starší lego ale to větší kolem 2000 ninjago a mladší PSP. A nebo dohromady playstation.
@ivulk To se dají, ale jednou mu to zkazí a bude to.Nebo jeden bude chtít hrát fotbal a druhý třeba nějakou bojovku a bude to. Já nevim neznám tvé syny, ale většinou to tak bývá
Máme ps3…manžel hrál dřív dost, ale co máme malého, tak jen po večerech…spíš nám to slouží jako dvd přehrávač, máme v něm internet, tak pouštím pohádky třeba přes pohadkar.cz nebo přes youtube, dá se připojit přenosný externí disk a z toho přehrávat, nebo si fotky apod. ukládat přímo na playstation…já si to nemůžu vynachválit a hry jsou to poslední k čemu to používáme ![]()
@DDarja to je pravda, taky přes to prohlížme fotky..pouštíme filmy..dvd přehrávač jsme dali už dávno pryč..poštíme i přes internet filmy..je to vážně dobrá věc..ale je pravda, že ten náš stál před těma 2r 12tis..ale dneska už bude asi o hodně levnější..:-)Já bych ho klukům koupila. ale jestli to uděláš tak fakt dohromady a ať se dohodnou..protože si nedovedu představit, že bych byla to dítě co dostane lego..
to bych asi zešílela..ono tou hrací hodnotou je to o 10 tříd jinde ![]()
A co koupit hru alá lego na PS3 pro druhého synka
http://www.originalky.cz/…ean-PS3.html?…
http://www.originalky.cz/…4-PS3-1.html?…
je jich víc…a k tomu klasické lego ![]()
@ivulk: přesně…přehrávač jsme ani neměli
…nedávno jsme pozvali synovce 10 let, kámoše a udělali jsme si i s malym (2 roky) „pařbu“ u Olymp. her ![]()
jj, taky ho máme tak 2 roky a bez poruchy…ten co máme stojí teď 5 390,–
@DDarja
že bych na něja taky do vánoc našetřila a dala ho malému a „starýmu“ k vánocům? ![]()