Houpací kůň, pes, kohout

481
3.10.12 08:43

houpací kůň, pes, kohout

Zdravím,
chtěla bych malýmu koupit k vánocům houpacího koníka, nebo psa nebo kouhouta…Chtěla bych plyšového. :kytka: Malýmu budou v březnu 2 roky a je trošku menší. Máte někdo zkušenosti s těmato houpadlama a případně kdyby jste přidaly foto byla bych moc ráda, jak za názory tak obrázky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
165
3.10.12 09:03

Ahoj my máme koně :mrgreen: a super kluci se na něm houpou mám 3.5 a 18m ten mladší i na něj sám vyleze je to neposeda :lol: foto bych klíďo přidala ale nevim jak :think: :nevim: máme http://houpaci-kone.heureka.cz/…edy/galerie/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
3.10.12 09:13

@Milli-Lilli na toho jsem koukala na netu, takže jste s ním spokojený, tak to je super. Něco takovýho asi pořídíme. Ještě se zeptám je to dost stabilní a je to tvrdý nebo měkký? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
3.10.12 09:18

Jojo spokojenost je ;) stabilní je kluci s ním ještě nespadli jakože se nepřevrhli ;) a je měkkej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
3.10.12 09:21

@Milli-Lilli díky moooc :kytka: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
3.10.12 09:23

@Milli-Lilli jo ještě jsem si teď všimla, že tam je napsaný se zvukem - to jako dělá co??? Ihahá? :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
3.10.12 09:35

Malá dostala houpacího koně k prvním narozeninám a za mě je to super věc, houpe se každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
3.10.12 09:57

Jojo dělá ihahá a vydává zvuk jako když kluše nevim jak bych to citovala :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
3.10.12 10:00

@Milli-Lilli
myslím, že je to dobrý popis, náš to dělá taky, prostě jako když klapou kopyta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
3.10.12 10:01

@Milli-Lilli třeba klusy klusy :potlesk: :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
3.10.12 10:23

Zdravím, taky zrovna hledám nějakou houpací hračku na vánoce. Malé bude v tu dobu rok a už teď se jí líbí houpání, tak jsem si říkala, že by mohla být na chvilku spokojená :). Dnes jsem našla toto, líbí se mi jak je to hezky barevný, ale dopodrobna jsem to zatím nečetla, takže ani pořádně nevím jak je to velký a tak. Jen přidám fotku pro inspiraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
3.10.12 17:20

Jo a ještě jsem zapoměla že otvírá tlamku ten koník :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
29.10.12 10:24

Zdravím, našla jsem nějaké levné houpací koníky, měly by i pohybovat tlamou a ocáskem, vydávat zvuky a hrát i nějakou písničku. Koukněte :) http://kojenecke-obleceni.eu/…cky-ostatni/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí