Plážový stan nebo slunečník

597
29.4.13 20:27

Plážový stan nebo slunečník

Ahojte,

chtěla jsem se zeptat kdo má zkušenosti je lepší plážový stan nebo slunečník?

jedeme poprvé k moři s dcerou.. v létě bude mít 14 měsíců.. je lepší pořádit stan? nebo slunečník? a jaký?

Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7661
29.4.13 20:32

Určitě stan. Víc stíní, dá se zatížit, takže neodletí při prvním závanu bory, a hlavně je lehký. Slunečník, který by dokázal dát srovnatelný stín, se už pořádně pronese.
Ideální jsou takové, kterému se dají zvednout stěny, aby uvnitř nebylo horko. Třeba něco takového:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
29.4.13 20:35

Za mě taky stan. Máme tento - http://www.karavan.cz/…-x-90-cm.htm a ve velkých hicech přes něj ještě dávám bílé lněné prostěradlo na zesílení stínu. Je v něm příjemný stín, u moře do něj nefouká.
U slunečníku bych se bála, že zastínění bude jen částečné a bude profukovat až moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
29.4.13 20:44

My jsme pořídili plážový stan, ale nebyli jsme moc spokojení. Nedalo se v něm sedět kvůli vedru, takže stínu jsme si neužili, ale na druhou stranu na úschovu věcí dobrý, nic neodletělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
29.4.13 20:47
@Bersaba píše:
Určitě stan. Víc stíní, dá se zatížit, takže neodletí při prvním závanu bory, a hlavně je lehký. Slunečník, který by dokázal dát srovnatelný stín, se už pořádně pronese.
Ideální jsou takové, kterému se dají zvednout stěny, aby uvnitř nebylo horko. Třeba něco takového:

Kde jsi sehnala tento stan? moc se mi libi. děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
29.4.13 20:48
@SvatkaM píše:
My jsme pořídili plážový stan, ale nebyli jsme moc spokojení. Nedalo se v něm sedět kvůli vedru, takže stínu jsme si neužili, ale na druhou stranu na úschovu věcí dobrý, nic neodletělo.

no právě z toho mam stach, že tam bude horko a nebude pod tím sedět.. slunečník jsme měli když jsme jezdili sami dva.. a byli jsme spokojeni.. tak ja nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
29.4.13 20:49

Mame plazovy stan. Je v nem opravdu „dusno“ ale pro ditko asi dobry. Kvuli pohodlnosti bych priste asi ale volila slunecnik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
29.4.13 21:08
@Helll píše:
no právě z toho mam stach, že tam bude horko a nebude pod tím sedět.. slunečník jsme měli když jsme jezdili sami dva.. a byli jsme spokojeni.. tak ja nevim…

No sedět se tam fakt nedá, je tam jak ve skleníku. My máme takový se třemi stěnami a není tam okýnko, možná jiný typ by byl lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
29.4.13 21:23
@Helll píše:
Kde jsi sehnala tento stan? moc se mi libi. děkuji :-)

My neměli přesně tenhle, jen systém byl podobnej.
Tenhle se jmenuje „Little Pagoda“ a myslím, že se dá sehnat v obchodech s příslušenstvím pro karavany. Zkus pohledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
29.4.13 21:23

My bydlíme u moře a plážovej stan je supr, když nefouká vítr, jinak je to k ničemu (a za celý loňský léto, který tu máme 6 měsíců, jsme ho použili 2×)… ale ze zkušenosti vím, že 14 měsíční dítě ti rozhodně nebude sedět ani ve stanu ani pod slunečníkem :) to radši nakup kýble, lopatky, konvičky, opalovací krém a trénujte nošení čepice s kšiltem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anicka009
29.4.13 21:31

@pajasz uplně souhlasím, ve stanu je strašný dusnu :cert:,stejně mě z něho lezla pořád pryč, je dobrý tak na uskladnění věcí, aby nebyly od písku a hlavně to skládání bylo na moje nervy.

• Citovat
  • Upravit
anicka009
29.4.13 21:32

@pajasz to bydlení u moře závidím :palec:

• Citovat
  • Upravit
4648
29.4.13 21:33

My jsem vždycky vystačili se slunečníkem. A navíc pokud nemáš extrémně klidné dítě typu kde mě posadíš, tam mě najdeš, tak myslím že je úplně jedno. Nebude sedět tam ani tam. Takže za mě kšiltovku nebo klobouček, lehounké tričko a mazat a mazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
29.4.13 21:38

anicka no ono ani není co - krize jak blázen na Kypru…ale počasí je bezva, moře už je teplý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
15.7.14 13:49

@CokeLady kupovala jsem v obi obyc jednobarevny, tedy svetle zeleny, rozmer tak metr sedesat az metr osmdesat odhaduju s cenove se vesel tusim, ale je to tak rok zpatky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí