Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jela bych, az by dite sedelo, ale to je kazdeho vec…znama jela jeste v sestinedeli ![]()
Já byla s pupkem a po roce s 10měsíčním, kdyby mu bylo v srpnu 6měsíců, jela bych taky, nevidim na tom nic neobvyklýho, dítě má mámu u sebe, nic jinýho nepotřebuje
My se chystame v lete to bude mit 6-7 mesicu
a vetsina lidi ti tady stejne napise abys jela radsi na Sumavu ![]()
Myslím, že to možné je. Ale radila bych se s dr, taky záleží na oblasti. Do Chorvatska nebo Itálie ano ale třeba do Egypta nee. A taky bych si dala pozor aby nebyl po očkování. Jen moc nechápu co je na této otázce citlivého ![]()
Jezdili jsme, ale mimo sezonu. Bylo tam cca 24st - takže prima počasí. A pokud můžu jezdíme mimo nebo na kraji sezony stále.
Byla jsem u more s jednim ve trech tydnech s druhym v sedmi a od te doby pravidelne. Nebyli jsme v nejvetsich vedrech a byli jsme v evropske destinaci. Budou zde nezory proti to je jasny, v jedne diskuzi jsem dostala skoro vynadano. Myslim, ze je kazdeho vec kdy a kam jede, je pravda, ze deti byly zdrave, bez jakychkoliv poporodnich komplikaci.
Osobně bych si to netroufla. Nejeli jsme s tak malým dítětem, ani když jsem byla těhotná. Bála jsem se. Ani bych si tu dovolenou asi neužila. Známí byli u moře autem s 10 měsíčním dítětem a nakonec uznali, že to byla dovolená spíš za trest. Párkrát už jsem i seděla v letadle vedle mimina, co prořvalo celou cestu a byl to vážně očistec! Ale je to na vašem pocitu ![]()
@alsem píše:
Jela bych, az by dite sedelo, ale to je kazdeho vec…znama jela jeste v sestinedeli
V 6 nedělí jsem byla ráda, že sedím já ![]()
Jasně, že je to možný a znám případ, kdy známá takhle jela a moc si to chválila.
Já osobně bych nejela - ale to hlavně kvůli svému pohodlí - doma mám všechno po ruce, malá bazíruje na režimu (např. večer musí usínat sama ve své postýlce, prohlíží si nebesa a lustr, to bych jí na dovolené těžko poskytla), hlídací babičky jsou kousek od nás.
Ahoj chci se zeptat jesli je možné s půlročním dítětem na dovolenou k moři?? Jestli tu je někdo pro a proti…