Půlroční dítě k moři?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11522
25.4.13 12:06

@martulkasloník ano, v brichu je zkrouceny, tak ho rovnou pojdme svazat hned po porodu, co kdyby se chtelo narovnat :roll: me je jedno co delaji jine mamimky, at si vozi ve vajicku, moje dite to neni..napsala jsem jen svuj nazor zakladatelce, ale kdyz vidim ty jine nazory, tak z nich tady padam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
25.4.13 12:07
@Peppa Pig píše:
No pro mě ano, pro dítě už horší. Když si k těm dvěma hodinám připočteš min. 2 hodiny strávené na letišti plus přesun z letiště do hotelu! Taky jsem zažila 6 hodinové zpoždění letadla, a to rodiče s dětmi tedy neměli zrovna úsměvy na tváři.

kdyby kdyby a co když poletí přesně, vidíš nějaký rozdíl v tom že si matka sedne s kámoškama do herny nebo že sedíš v restauraci na letišti a ty 2 hodinky tam počkáš? přesun na hotel? tak to je na matce že je blbá a vybere si noční let s dojezdem na hotel další 4 hodiny, my přímo podle toho dovolenou vybírali, letělo se přes den tam i zpět kolem poledne, malá to prospala, cesta na hotel byla 45 min. když jedu ke tchýni jedu déle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
25.4.13 12:07

@Berousik jo je gumovy :lol: vajicka se prodavaji v kazdem obchode, jsou tedy zcela zdrave pro detskou pater, takze smele dal do 15hodinove cesty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
25.4.13 12:08

Určitě to jde-když jsem byla na dovče balo tam hodně turistů s mimči(i mladšíma) jen teda nevím jestli bych tuhle cestu pak mohla nazvat jako dovolená :think: U vody spíš hlídáš aby nebylo přehřáté, nesvítilo slunko, mažeš. Jiné prostředí může taky udělat své-to samé horko-takže se třeba nevyspíte. Určitě to možné je ale jen já bych do toho nešla :oops: s dětma jsem jěla na dovču k moři než dcera šla do první třídy. To už byla dovča pro všechny, ona už uměla poslechnout, každá vlna ji netopila takže jsem mohla být v klidu na karimatce a ona se ráchala na mělčině.
S druhou jsem řekla, že pojedem taky až bude větší, trochu se udrží nad vodou a bude trochu samostatnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
25.4.13 12:09
@Peppa Pig píše:
No pro mě ano, pro dítě už horší. Když si k těm dvěma hodinám připočteš min. 2 hodiny strávené na letišti plus přesun z letiště do hotelu! Taky jsem zažila 6 hodinové zpoždění letadla, a to rodiče s dětmi tedy neměli zrovna úsměvy na tváři.

Jo, ja zazila i delsi. Usmev na tvari jsem nemela, detem to byla putna ;) Obzvlast kojenec tohle vetsinou moc neproziva, to spis ty starsi. A ty presuny…prosimte, ty fakt nikam nejezdis, to jsi porad doma a kolem baraku?
Na letisti mi mimino vetsinou chrnelo, pak se vzbudilo pri vyndani ze sedacky v letadle, dostalo prso, pak chvili koukalo, usnulo, dostalo prso a slo se ven. Nasledoval bezny presun, jako treba v Praze. Tam jsem taky netrcela cely dny doma, ale byla treba i vetsinu dne venku, presouvala se MHD… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35869
25.4.13 12:10

A vubec bych s tema detma nikam nelezla, jenom doma bych byla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262

@alsem já zase padám z tvého názoru, zajímavý že matky kupují kyblíky aby tam ty děcka narvali a okoupali(já ho rozhodně neměla ani bych si to nikdy nepořídila) nosí šátky, nosítka atd. a to je v poho? já nenosím šátky, nosítka a nekoupu v lavoru a hold pár hodin ve vajíčku dcera přežila. jinak náš kočár jane slalom má atest i na vození v korbě, je tam přímo funkce že mimi leží ve své korbě a je připoutáno pásy, švagrovka takto jela na dovču (taktéž do chorvatska)

je to tvoje dítě a moje dítě je moje dítě, já nechápu tvé názory ty mé, ty budeš v létě sedět doma a já ne :mrgreen: jestli budeme mít druhé pojedeme na dovču hned jak to bude možné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716

@Peppa Pig No, to je přesně jak jsem psala. Když budeš ty dvě hodiny sedět na letišti, v hale nebo v restauraci - tak jaký je pro dítě rozdíl, když stejně tak s ním budeš sedět doma nebo jinde? Vůbec žádný. Pro dítě. A o tom to je :nevim: A letadlo může mít zpoždění. Stejně tak se můžeš dostat do zácpy cestou k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
25.4.13 12:11
@alsem píše:
@martulkasloník ano, v brichu je zkrouceny, tak ho rovnou pojdme svazat hned po porodu, co kdyby se chtelo narovnat :roll: me je jedno co delaji jine mamimky, at si vozi ve vajicku, moje dite to neni..napsala jsem jen svuj nazor zakladatelce, ale kdyz vidim ty jine nazory, tak z nich tady padam

No ono se to dite nenarovna okamzite po porodu, vzprimovaci faze trva cely rok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
25.4.13 12:12
@pikola píše:
A vubec bych s tema detma nikam nelezla, jenom doma bych byla :mrgreen:

Je to kazdopadne jednodussi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
25.4.13 12:12
@asha píše:
Jo, ja zazila i delsi. Usmev na tvari jsem nemela, detem to byla putna ;) Obzvlast kojenec tohle vetsinou moc neproziva, to spis ty starsi. A ty presuny…prosimte, ty fakt nikam nejezdis, to jsi porad doma a kolem baraku?
Na letisti mi mimino vetsinou chrnelo, pak se vzbudilo pri vyndani ze sedacky v letadle, dostalo prso, pak chvili koukalo, usnulo, dostalo prso a slo se ven. Nasledoval bezny presun, jako treba v Praze. Tam jsem taky netrcela cely dny doma, ale byla treba i vetsinu dne venku, presouvala se MHD… :nevim:

Přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
25.4.13 12:13

@martulkasloník proc bych mela sedet doma 8o :roll: ja taky zadne nositko, satek nemela a ani v lavoru jsem nekoupala :nevim: jen mi prijde, ze tve cestovani omlouvas tim, ze jine mamimky maji satky, jezdi ve vajickach misto kocarku :nevim: ja nic z toho nedelala a mam alespon ciste svedomi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
25.4.13 12:13

@asha ano, takze ho narveme na 15 hodin do vajicka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
25.4.13 12:14

@martulkasloník Vy si dělejte se svými dětmi, co chcete. My zastáváme názor, že dítě do 1 roku potřebuje svůj klid a své prostředí. Pořizovali jsme si dítě s vědomím, že pro něj budeme něco muset obětovat a určité věci načas oželet. Dovolená u moře s kojencem nám nepřišla jako nejlepší nápad, tak jsme ji prostě vynechali. Možná jsme úzkostní rodiče, ale ono to co kdyby? se může zrovna jako naschvál stát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
25.4.13 12:15
@alsem píše:
@martulkasloník proc bych mela sedet doma 8o :roll: ja taky zadne nositko, satek nemela a ani v lavoru jsem nekoupala :nevim: jen mi prijde, ze tve cestovani omlouvas tim, ze jine mamimky maji satky, jezdi ve vajickach misto kocarku :nevim: ja nic z toho nedelala a mam alespon ciste svedomi :nevim:
:mrgreen: Tak ja ho mam taky cisty :mrgreen: Koupala jsem vsechny tri v kybliku, vsechny tri jsem odbosila v satku a nositku a jeste ke vsemu s nima litala letadlem 8o Kupodivu to na nich nasledky nezanechalo, myslim, ze na 9ti letym uz bych neco zaznamenala :think: :lol: Nevim, jak mas stary deti ty, ale tyhle nazory mi prijdou tak trochu za dobou :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí