Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Dík za info, plavečky jsou moc pěkné, já má koupené ty jednorázové právě na kurz plavání, to bude malému 8 měsíců než začne (u nás berou až děti od půlroku a teď mají pauzu).
O plavečkách jsem uvažovala na příští léto, to bude mít rok a půl, takže by si relativně i molh třes říct na čůrání (i když to je ve hvězdách, ale já si o to říklala už v roce, tak třeba bude šikovnej) nebo ho nechat vyčůrat před tím než vlezem do bazénu. U nás je voda dost studná, tak věřím, že by se hned pocikal ![]()
jinak moc často tam nechci chodit, hygiena mě někdy dokáže uzemnit, zvlášť vlasy co vám zůstávaj za prsty když plavete (u nás bohužel neplatí pravidlo čepic a to dřív se striktně dodržovalo), já stejně nechápu kterej kretén architekt dělal renovaci našeho aqaparku, už jenom ta dlažba na bazénu stojí za to, koupila jsem si boty abych nehodila držkovou
a do sprch žen jde vidět, když se otevřou dveře
, takže chlapi vesele čumí. A to prý provozovatel původně chtěl aby byli společné šatny
,prej se bude převlíkat v pidi kabinkách, no magor.Dřív to bylo tak fajn.
Milé maminky, jsem už ve věku, kdy mám děti odrostlé a tehdy nebyly žádné pleny do vody. Chtěla bych proto vědět, jak tyto pleny slouží. Určitě nemohou zadržet moč, možná trochu stolici-takže moč stejně přichází do bazénu? Potom ale nevídím ten hlavní účel, aby voda nebyla znečištěná. Moc vás některou prosím, napište mi o tom více. Sama mám sice děti větší, ale v příbuzenstvu mám kojence i batolat, tak abych mohla podat zprávu. Všem moc děkuji. Lidka Krsková