Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Nezhoršila, právě naopak. Od té doby, co nechodím ven se nelíčím a na pleti jde vidět, že si odpočinula.
Zhorsila, protoze se nelicim, nechodim ven a zeru jako prase ![]()
Takhle zly jsem to dlouho nemela. Ale krome toho, ze zase zacnu jist jako clovek, s tim nic moc delat nebudu. Ven nemusim, takže me to extremne netrapi.
Ale me pomaha vzdycky péče. Zadne sladke, liceni, odličovací, hydratace.
Mně se teda zdá, že po rouškou se to tak trochu paří. Že mi na bradě o kolem pusy pleť zcitlivěla.
@Anonymní píše:
Taky se vám tak strašně zhoršila pleť když se teď nosí ty roušky a celkově jak je ta karanténa. Člověk vyleze ven málo a když už tak z rouškou sundám si jí nanejvýš někde v lese kde vím že sem sama
Dělají se mi jebáčky celou ty pleť mám takovou flekatou opary se mi teď začeli hodně dělat prostě hrůza
Nevíte co s tím? Pomáhá vám něco 100%?
To je poslední dobou častý dotaz mých klientek. Po telefonu se špatně radí. Každá máme jinou pleť. Hodně záleží taky, z jakého materiálu ty roušky jsou ušité. Pokud ji máte na obličeji dlouhodobě, není to na pleť ideální.
Příspěvek upraven 02.03.21 v 01:08
Taky se vám tak strašně zhoršila pleť když se teď nosí ty roušky a celkově jak je ta karanténa. Člověk vyleze ven málo a když už tak z rouškou sundám si jí nanejvýš někde v lese kde vím že sem sama
Dělají se mi jebáčky celou ty pleť mám takovou flekatou opary se mi teď začeli hodně dělat prostě hrůza
Nevíte co s tím? Pomáhá vám něco 100%?