Pletená kočička - zná někdo postup?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Pletená kočička-zná někdo postup?
Ahoj kreativní maminky. Dcerka dostala pod stromeček tuto kočičku, jedná se o to, že si ji musí z přiložených věcí vytvořit sama. Ale v krabici bohužel není návod a z obrázků, co jsou na krabici moudří nejsme, není tam vše, ten nejpodstatnější postup tam chybí a navíc vše v angličtině. Tu já měla naposled u maturity, ale to by nevadilo, to bych si kdyžtak zvládla přeložit.
Nikde na netu se mi nepodařilo žádný návod k tomu najít. Neměla jste to některá doma, že byste nám alespoň zhruba poradily jak na to? Asi to nebude až tak složité, dcerka je šikovná a baví ji tvořit, ale nevíme jak začít, než pochopíme ten princip pletení. Pokud byste nám některá poradila, byly bychom moc rády. Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To je klasika pletení dutinek, ne? Jedna velká dutinka, nahoře a dole zašít a je tělo, druhá kratší bude hlava, k tělu ji přišít našikmo. A čtyři malé dutinky, konce zas zašít a jsou nožky. Vycpat všechny díly samozřejmě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pipet
Moc děkuji za odkaz, už jsem doma a postup je mi jasný. Mě asi jen zmátlo, že je tam tolik těch hrotů na té cívce, ale jasně, když má být větší průměr, tak to jinak nejde. Princip je naprosto stejný, jako když jsme si jako děcka pletli takto ozdobné tkanice. Ty špulky jme si dělali z prázdných dřevěných cívek od nití a na tom měli 4 hřebíčky na kterých se to pletlo.
Jo, jo, potřebovala jsem jen nakopnout, už se mi to jaksi vytratilo z hlavy, ale hned, jak jsem viděla ten postup, co je v odkazu, mám jasno. Moc děkuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, to byla éra tehdy, kdo neměl tkaničku jako by nebyl. ![]()
Do té kočičky jsme se už pustily a už je půlka hotová, tak super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit