Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj. Právě se lecime s plicními chlamydiemi se synem. Zlepšily se dýchací obtíže, ale u syna zůstává bolest hlavy a já bolest hlavy, nechutenství, únava a vyrážka v dekoltu. Antibiotika užíváme týden. Syn klacid, já doxybene. Za jak dlouho jste pocítili zlepšení?
@viccca píše:
Ahoj. Právě se lecime s plicními chlamydiemi se synem. Zlepšily se dýchací obtíže, ale u syna zůstává bolest hlavy a já bolest hlavy, nechutenství, únava a vyrážka v dekoltu. Antibiotika užíváme týden. Syn klacid, já doxybene. Za jak dlouho jste pocítili zlepšení?
Je to na dlouho. Já jsem brala ATB 3 týdny, zlepšovslo se to postupně.
@viccca píše:
@Hrozina můžu se zeptat jaká jsi měla antibiotika?
Ten Doxyhexal nebo Doxybene. Je to to stejné, akorát jedno se bere 1× denně a druhé 2×. A když se to vrátilo, tak Klacid. Ten mně na to ale nezabral tak dobře, takže jsem stejně nakonec skončila s tím Doxy…
@Hrozina děkuju za odpověď. Tak snad to už konečně zabere. Nás dva týdny vůbec nelecili, museli jsme dvakrát na testy jestli to není Covid. Pak teprve nás vzal Mudr a poslal na rtg plic, spirometrii a pak krev. Tak se nám ta potvora stihla pěkně rozlézt.
Jaké si měla obtíže ty?
@viccca píše:
@Hrozina děkuju za odpověď. Tak snad to už konečně zabere. Nás dva týdny vůbec nelecili, museli jsme dvakrát na testy jestli to není Covid. Pak teprve nás vzal Mudr a poslal na rtg plic, spirometrii a pak krev. Tak se nám ta potvora stihla pěkně rozlézt.
Jaké si měla obtíže ty?
Něco jako viróza, zvýšená teplota, bolesti hlavy, návaly pocení a šííííílený kašel.
A pozor, ono se to vrací. Stalo se mně to před rokem - dostala jsem ATB, ale nezabíraly. Tak po týdnu odběry a mrchy byly v krvi zase. Takže jakmile se objeví větší kašel, teploty, trvejte na odběrech. Prý je to normální.
@Hrozina píše:
A pozor, ono se to vrací. Stalo se mně to před rokem - dostala jsem ATB, ale nezabíraly. Tak po týdnu odběry a mrchy byly v krvi zase. Takže jakmile se objeví větší kašel, teploty, trvejte na odběrech. Prý je to normální.
Ano, právě že jsem četla, že se to rádo vrací a těžko léčí. Nejhorší je to, že doktoři nechtějí dělat testy na chlamydie. Snad se toho brzy zbavíme ![]()
@viccca píše:
Ano, právě že jsem četla, že se to rádo vrací a těžko léčí. Nejhorší je to, že doktoři nechtějí dělat testy na chlamydie. Snad se toho brzy zbavíme
Ano, musela jsem si je vybojovat. Ať je brzo líp. ![]()
@Hrozina píše:
Ano, musela jsem si je vybojovat. Ať je brzo líp.
Děkuji
Zdravím..měl jsem to 4 roky v sobě..poslední rok jsem plival hleny až se mi točila hlava..styděl sem se chodit i do restaurace protože jsem v kuse dusil hleny..tři návštěvy doktorů antibiotika úplně k hovnu..vyléčil mě nakonec bylinkar a irisdiolog který přišel na to že to jsou plicní chlamydie..přes tinktury a čaje jsem byl za 4 měsíce úplně zdravý..jmenuje se Kamil Duraj a je že šumperka a dvakrát týdně jezdí do Ostravy..objednejte a zaručují že vás z toho dostane.. https://www.bylinky.shop/