Plicní chlamydie - zkušenosti s nemocí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
325
2.12.20 08:38

Ahoj. Právě se lecime s plicními chlamydiemi se synem. Zlepšily se dýchací obtíže, ale u syna zůstává bolest hlavy a já bolest hlavy, nechutenství, únava a vyrážka v dekoltu. Antibiotika užíváme týden. Syn klacid, já doxybene. Za jak dlouho jste pocítili zlepšení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
2.12.20 09:13
@viccca píše:
Ahoj. Právě se lecime s plicními chlamydiemi se synem. Zlepšily se dýchací obtíže, ale u syna zůstává bolest hlavy a já bolest hlavy, nechutenství, únava a vyrážka v dekoltu. Antibiotika užíváme týden. Syn klacid, já doxybene. Za jak dlouho jste pocítili zlepšení?

Je to na dlouho. Já jsem brala ATB 3 týdny, zlepšovslo se to postupně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
2.12.20 09:33

@Hrozina můžu se zeptat jaká jsi měla antibiotika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
2.12.20 10:13
@viccca píše:
@Hrozina můžu se zeptat jaká jsi měla antibiotika?

Ten Doxyhexal nebo Doxybene. Je to to stejné, akorát jedno se bere 1× denně a druhé 2×. A když se to vrátilo, tak Klacid. Ten mně na to ale nezabral tak dobře, takže jsem stejně nakonec skončila s tím Doxy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
2.12.20 10:58

@Hrozina děkuju za odpověď. Tak snad to už konečně zabere. Nás dva týdny vůbec nelecili, museli jsme dvakrát na testy jestli to není Covid. Pak teprve nás vzal Mudr a poslal na rtg plic, spirometrii a pak krev. Tak se nám ta potvora stihla pěkně rozlézt.
Jaké si měla obtíže ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
2.12.20 18:00
@viccca píše:
@Hrozina děkuju za odpověď. Tak snad to už konečně zabere. Nás dva týdny vůbec nelecili, museli jsme dvakrát na testy jestli to není Covid. Pak teprve nás vzal Mudr a poslal na rtg plic, spirometrii a pak krev. Tak se nám ta potvora stihla pěkně rozlézt.
Jaké si měla obtíže ty?

Něco jako viróza, zvýšená teplota, bolesti hlavy, návaly pocení a šííííílený kašel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
2.12.20 18:03

@Hrozina Děkuji za informace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
2.12.20 19:06
@viccca píše:
@Hrozina Děkuji za informace :kytka:

Ať se z toho brzo dostanete. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
2.12.20 22:08

A pozor, ono se to vrací. Stalo se mně to před rokem - dostala jsem ATB, ale nezabíraly. Tak po týdnu odběry a mrchy byly v krvi zase. Takže jakmile se objeví větší kašel, teploty, trvejte na odběrech. Prý je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
2.12.20 22:26
@Hrozina píše:
A pozor, ono se to vrací. Stalo se mně to před rokem - dostala jsem ATB, ale nezabíraly. Tak po týdnu odběry a mrchy byly v krvi zase. Takže jakmile se objeví větší kašel, teploty, trvejte na odběrech. Prý je to normální.

Ano, právě že jsem četla, že se to rádo vrací a těžko léčí. Nejhorší je to, že doktoři nechtějí dělat testy na chlamydie. Snad se toho brzy zbavíme 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
3.12.20 06:20
@viccca píše:
Ano, právě že jsem četla, že se to rádo vrací a těžko léčí. Nejhorší je to, že doktoři nechtějí dělat testy na chlamydie. Snad se toho brzy zbavíme 8o

Ano, musela jsem si je vybojovat. Ať je brzo líp.  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
3.12.20 07:58
@Hrozina píše:
Ano, musela jsem si je vybojovat. Ať je brzo líp. :kytka:

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.3.24 11:14

Plicní chlamydie

Zdravím..měl jsem to 4 roky v sobě..poslední rok jsem plival hleny až se mi točila hlava..styděl sem se chodit i do restaurace protože jsem v kuse dusil hleny..tři návštěvy doktorů antibiotika úplně k hovnu..vyléčil mě nakonec bylinkar a irisdiolog který přišel na to že to jsou plicní chlamydie..přes tinktury a čaje jsem byl za 4 měsíce úplně zdravý..jmenuje se Kamil Duraj a je že šumperka a dvakrát týdně jezdí do Ostravy..objednejte a zaručují že vás z toho dostane.. https://www.bylinky.shop/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí