Plínky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24
12.9.01 13:15

Plínky

Nejlepší zkušenost mám s Fixies. Látkové pleny jsem užívala jen když jsem musela dávat pleny navíc kvůli nožičkám. nyní čekáme další miminko a já opět nechci zbytečně se honit kolem plenek, takže Fixies opět vítězí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
5.5.02 16:17

Plínky

Vyzkousela jsem Huggies i Pampers, ale Fixies jsou opravdu nej :D

• Citovat
  • Upravit
Gabina
6.5.02 21:58

Plínky

Nám pro změnu nejvíce vyhovují Pampersky. A myslím, že jsou i cenově nejvýhodnější. 8)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.5.02 17:44

Plínky

Také používám Pampersky, protože ostatní v té nejmenší velikosti jsou nám už malé a ty větší zase velké 8O) opruzeninky jsme také neměli takže si nestěžuju a samozřejmě kupuji vždy to největší balení to vyjde nejlevněji. zuzka

• Citovat
  • Upravit
10
26.7.03 22:40

Plínky

Vyzkoušeli jsme Fixies - výkrojem pro pupík se několikrát pročůral, Hellen Harper -nic moc. Huggies Freedom jsou dobré i se dobře zapínají, ale Pampersky jsou sušší a taky myslím, že i o něco levnější. Takže my máme jasno Pampers je NEJ. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.7.03 00:06

Plínky

Tak ja s moji 2 mesicni Barborkou jsme vyzkousely snad vsechny znacky plenek, i ty neznackove. A jedine Fixies vyhraly a dostaly jednicku s hvezdickou. Protoze Helen H.-nic moc, Huggies F.-nic moc kvalita, po Pamperskach jsme mely strasne opruzeninky, kterych jsme se dlouho zbavovaly. A hlavne, zadne jine plenky nez Pampersky nam opruzeniny nezpusobily. Tak jedine a naporad Fixies - vydrzi nam celou noc a hlavne do rana je beruska spokojena a nepotrebuje prebalit, je defacto v suchu…:o))) ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure