Plodová voda

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny z okolí Náchoda - Červený Kostelec, Hronov, Česká Skalice atd. Sdílení praktických info - zkušenosti s lékaři, tipy na výlety s dětmi apod.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

40
21.7.11 15:37

Plodová voda

Ahojky holky,má tu některá zkušenosti s tím,že by měla od začátku těhotenství málo plodové vody?Nikdo mi pořádně nic neřekne,proč tomu tak je,a zda se s tím dá něco dělat.Předem díky za odpovědi Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
83
22.7.11 08:06

Ahojky. :-) To že máš málo plodovky ti řekl doktor? V kterém jsi tt.? Já ji měla zase strašně moc a řy kila navíc tahat taky žádná výhra. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.7.11 07:40

Ahoj ano to mi řekl doktor,že ji mám málo.Druhý zase že je ji málo,ale stačí to druhý straši potratem,nevím co si o tom myslet :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
24.7.11 11:12

:-) Neboj se nic,kamarádka ji měla také děsně málo a porodila krásné zdravé miminko. Když bude nejhůř zavřou tě donemocnice a budou si tě hlídat. Není to výhra být ve špitále ale co bychom pro ty naše miláčky nevydrželi. :-D Pak už na odpočinek tolik času nebude. Hlavní je psychika,tak buď v klidu a odpočívej. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.7.11 11:21

díky moc stále věřím a věřit budu že to bude zdravé a doufám,že pořádný rošťák.Nerada bych nudné dítě :lol: já sama jsem lump :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny