Plynový přímotop

522
11.10.12 10:22

plynovy primotop

Ahojte, mate doma nekdo plynovy primotop s plynovou bombou vzadu? Pouzivam ho na vyhrati bytu, nez zatopim treba drevem, tak je to rychlejsi. Ale co me porad v hlave lezi je, jestli neni to horeni skodlive??? Hledala jsem na netu, zda jsou nejake skodliviny z horeni plynu a nic jsem nenasla. Nevite nekdo? Nehci, aby jsme s mojim mimcem tady dychali nejake sajrajty. A raci to omezuju. Ale proste kdyz neni cas zatopit, tak ho musim zapnout nebo venku je kosa jak svina a doma taky :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
40
11.10.12 10:27
@Suzann píše:
Ahojte, mate doma nekdo plynovy primotop s plynovou bombou vzadu? Pouzivam ho na vyhrati bytu, nez zatopim treba drevem, tak je to rychlejsi. Ale co me porad v hlave lezi je, jestli neni to horeni skodlive??? Hledala jsem na netu, zda jsou nejake skodliviny z horeni plynu a nic jsem nenasla. Nevite nekdo? Nehci, aby jsme s mojim mimcem tady dychali nejake sajrajty. A raci to omezuju. Ale proste kdyz neni cas zatopit, tak ho musim zapnout nebo venku je kosa jak svina a doma taky :x

Pokud jsou to kamna s katalickým spalováním plynu, tak pokud je plyn čistý vzniká jen CO2, ale samozřejmě je potřeba zajistit adekvátní větrání, jelikož spotřeba kyslíku je enormní (ideálně si pořídit kombinované čidlo CO + O2, nechápu, že to dodnes není poviné pro lidi co topí v obytné místnosti pevnými palivy nebo plynem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
11.10.12 13:26

@maska1 Tak to nevím, je to ta klasicka plynova bomba na propan butan. Vzdycky nam ji na bezince naplni. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí