Plynový přímotop
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
plynovy primotop
Ahojte, mate doma nekdo plynovy primotop s plynovou bombou vzadu? Pouzivam ho na vyhrati bytu, nez zatopim treba drevem, tak je to rychlejsi. Ale co me porad v hlave lezi je, jestli neni to horeni skodlive??? Hledala jsem na netu, zda jsou nejake skodliviny z horeni plynu a nic jsem nenasla. Nevite nekdo? Nehci, aby jsme s mojim mimcem tady dychali nejake sajrajty. A raci to omezuju. Ale proste kdyz neni cas zatopit, tak ho musim zapnout nebo venku je kosa jak svina a doma taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Suzann píše:
Ahojte, mate doma nekdo plynovy primotop s plynovou bombou vzadu? Pouzivam ho na vyhrati bytu, nez zatopim treba drevem, tak je to rychlejsi. Ale co me porad v hlave lezi je, jestli neni to horeni skodlive??? Hledala jsem na netu, zda jsou nejake skodliviny z horeni plynu a nic jsem nenasla. Nevite nekdo? Nehci, aby jsme s mojim mimcem tady dychali nejake sajrajty. A raci to omezuju. Ale proste kdyz neni cas zatopit, tak ho musim zapnout nebo venku je kosa jak svina a doma taky
Pokud jsou to kamna s katalickým spalováním plynu, tak pokud je plyn čistý vzniká jen CO2, ale samozřejmě je potřeba zajistit adekvátní větrání, jelikož spotřeba kyslíku je enormní (ideálně si pořídit kombinované čidlo CO + O2, nechápu, že to dodnes není poviné pro lidi co topí v obytné místnosti pevnými palivy nebo plynem)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maska1 Tak to nevím, je to ta klasicka plynova bomba na propan butan. Vzdycky nam ji na bezince naplni. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit