Plyšový krteček pro mimčo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
72
19.11.21 11:10

Plyšový krteček pro mimčo

Ahoj všem,
kolegyni se má v lednu narodit prcek. Chtěla jsem jí dát jako dárek pro mimčo plyšáka krtečka (není z ČR a přišlo mi hezké dát jí něco typického a oblíbeného u nás). Včera jsem šla do hračkářství, jenže všichni krtečci, co tam měli, byli hrozně tvrdí a ne moc plyšový. Jako na pohled krásní, ale spíš tak vystavit si na poličku a ne to dát mimču k ňuchňání :D

Koukám na netu a přijde mi, že je to všude stejné. Nemáte někdo náhodou tip na nějaký obchod, který by měl fakt plyšového krtečka na tulení? Nechce se mi vzdávat mého nápadu na dárek… :lol:

Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35582
19.11.21 11:16

Pro miminka plysaci moc nejsou, to spíš muchlacci apod a to nebyvaji krtecci. Jako úplny miminka moje děti teda plysaci vůbec nezajímali. Spis az tak kolem 2 roku a dal. Ale klidne bych ji nejakyho krtka dala ať si ho schová na později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
19.11.21 11:20

Viděla jsem usínáčka - krtečka, tak jestli nehledat to. Víc ti ale neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4835
19.11.21 11:27

Jednoho měkkého ňuchňacího krtka mají děti doma, ale není to ten Milerův z pohádek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
19.11.21 11:27

Někdo šikovný by ti ho mohl pro mimčo uplést, pokud si netroufneš sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
19.11.21 16:39

@JancaS84

My jsme dávali jiné kamarádce, resp. jejímu synovi velkého plyšového psa. Je to přesně ten ultra-super-ňuchňací plyšák a velmi rychle se z něj stala jeho oblíbená hračka. Nejdřív s ním spinkal, pak se s ním mazlil a teď ho musí chudáci tahat všude s sebou. A to ještě nemá ani dva roky :D proto jsem to chtěla zopakovat…

Jako jo, můžu koupit toho „tvrdšího“ a třeba si s ním bude prcek hrát, až bude větší. Chci jí k tomu dát i nějaké pohádky na flešce, na ty taky nebude koukat hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
19.11.21 16:40

@janek30

Zkusím prohledat, děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
19.11.21 16:41

@Blankaspl

Tak to určitě není nic pro mě, na pletení jsem nikdy neměla dost trpělivosti :D navíc ho potřebuju sehnat během příštích dvou týdnů…

Ale nápad dobrý, třeba se bude někdy hodit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21729
19.11.21 16:46

Naše děti měly krtečka jako polštářek, dlouhy asi půl metru, vysoký tři centimetry, obrys jako k rtek, design toho od Millera a měl kapsičku. Nejdřív to byla dekorace do postýlky, pak na něm ležely. Ale už je to dávno, myslím, že byl z obchodu s dárkovým zbožím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
20.11.21 12:06

Manasek krteček je hodně měkký. Je hodně vycpaný a zároveň na miminko může maminka s ním mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
23.11.21 16:31

Nikdy jsem nebyla priznivcem plysaku jako darku pro mala miminka, presto se nam jich nekolik doma seslo. Mezi nimi i krtek, prave ten „tvrdy“ - ma docela tuhe telo, sam stoji, ruce ma celkem mekke, vysoky asi 25cm. Dcera ho zboznuje :D ted ji jsou 4 mesice, ale uz na nej reaguje nejakou dobu. Asi tim ze je cernobily a ma velke oci, nevim… ale bere ho za ty jeho rucicky a zuzla mu cumak :D taky ma leporela s krtkem v anglictine (Little mole in Spring, Little mole's week…), protoze bude bilingvni. Jestli miminko bude mluvit anglicky, tak to muzes poridit taky jako darek, nebo treba pozdeji k narozeninam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
23.11.21 16:36

@Lumen85

Tak to jsi mě potěšila :D

Já už jsem ho koupila, toho klasického tvrdšího. Nějakou dobu ho stejně používat nebude a může si s ním začít hrát, až začne koukat na pohádky. Pokud mu je teda budou pouštět :lol: třeba si taky kolegyně pomyslí, že jsem se zbláznila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí