PMS a hormonální nerovnováha

14
21.7.24 11:25

PMS a Hormonalni nerovnovaha

Dobrý den dámy.
Jdu na vás s dotazem
Před půl rokem jsem měla psychické problémy z kterých sem se dostala. Mám za sebou spoustu vysetreni řešila jsem své zdr. problemy, které jsou jíž vyřešený.
Je mi 35let Mám jednu dceru 14 let můj dotaz z ní.
Pár měsíců se silene v noci potim před ms. Vypadavaji mi vlasy návaly, trávicí problémy bolesti prsou před dvěma měsíci jsem byla na prsnim nahmatala jsem si bulku kde mi řekly ať navštívím endikronologa protože to bude mít něco společného s hormony.Pul roku těším vytok z pochvy cytologie atd v pořádku abych nezapomněla když si zmáčknutí prso vytece z něj průhledná vodicka takže jsem odkazana od dr na endikronologii.Je tam dlouhá čekací doba jsem objednana až na září.
Teď mám ms a týden před a právě nyní mám šílený deprese a nevím proč nemám žádný starosti ziju si normálním životem a Můj dotaz z ní může tohle vše být hormonalni nerovnovaha a pms???
Mám strach aby se mi nevrátila psychika.
Máte některá taky šílený depky já totiž přemýšlím i náš antidepresiva ale ty opravdu nechci.
Vím že si můžu nechat vyšetřit hormonalni profil u své gyn.
Zítra jsem objednana tak snad mi tu krev vezme.
Chci se ještě zeptat zkusila jste některá něco z lékárny nebo ck vám bylo. predepsano???Mnohokrát vám děkuji a přeji krásný léto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1859
21.7.24 13:31
@M242 píše: Více
Špatná funkce štítné žlázy (to řeší na endokrinologii) ovlivňuje psychiku hodně. Já mám sníženou funkci štítné žlázy. Při těhotenství jsem brala vyšší dávku kvůli miminku a kontrola se potom řeší po 6-ti nedělí (byla potreba kontrola, zda se vrátit k puvodni davce léků). A pro mě i okolí to byl půl roku mazec. Ono než ta správná davka zase začne fungovat, chvilku trvá.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
21.7.24 15:14

Já tu štítnou žlázu mám vysetrenou a výsledky dopadly dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
21.7.24 15:59

Tak je blbost tam chodit. Ty podle mě prsa ale neřeší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2287
21.7.24 20:02

Je dost pravděpodobné, že jste v estrogenové dominanci - dohledejte na internetu. Máte jasné příznaky PMS a to s tím souvisí. Zkuste dohledat něco, co vám podpoří progesteron a potlačí estrogen. Na odkazech se také dočtetete, co se s tím dá dělat. A nebo mi napište. I psychika souvisí s estrogenovou dominancí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
22.7.24 05:10

@M242 řešila bych to i na gynde ty vytoky atd.. hormonální profil a klasicke cytologii bych nevěřila je 💩 lepší je LBC cytologie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí