Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte,
mela bych dotaz na všechny, kdo jste byli v Bohnicích na jakémkoliv pavilonu ať akutní, tak následné péče. Kde vám to přišlo nejprijatelnejsi a kde byste to naopak už nezvládli?
Moc děkuji za jakoukoliv odpověď a zkusenost a přeji hezký večer.
Ahoj Lollitko, já tam byla před 20 lety, tak ti moje zkušenost nebude nic platná. Tehdy tam ještě fungovalo vedle PL Bohnice i PCP, tam jsem byla, tuším že na 23 u MUDr. Horáčka a pak u Dr. Praška. To už byl jiný pavilon. Obě oddělení otevřená, v pohodě. Teď už to asi funguje jinak.. Klienti jsou spokojení v NUDZu, tam nemůžeš?
@teroonka
Ahoj, děkuji za tvoji odpověď. PCP už není, když ještě do roku 2015 existovalo, tak jsem taky byla na pavilonu 23, i na pavilonu 19. Ale od ledna 2015 se přestěhovali do NUDZ Klecany.
V NUDZu jsem byla 2krat, oddělení 3 a spánkova laboratoř. Teď by me tam asi už nevzali, protože sice jsem měla psychozu, ale muj největší problém nyní je HPO a PPP ani jedno tam neberou.
Já v Bohnicích jsem. Ale práve přemýšlím, jaký pavilon by mi mohl více pomocí, nebo kde je to snesitelne nějak.
Ale i tak ti děkuji. A dostala ses z toho? Hodně zdravi ![]()
@Anonymní píše: Více
A jsi tam spokojena? Já na pavilonu 1 byla už asi 8krat a vůbec se mi tam nelíbilo, prostředí hrozný, sestry mi tam nesedly a primář vůbec. Naštěstí teď je tam už prim. Janoušková, která mi přijde docela ok.
A můžu se zeptat, s čím tam jsi?
Držím moc palce, ať ti tam pomůžou.
@Lollitka píše: Více
Celkem to tu jde. Lékaři a sestry jsou v pohodě ( alespoň zatím). Jinak myšlenky( spíš už víceméně plánování) na sebevraždu a úzkosti.
@Bytsamsebou píše: Více
Na „neklidu“, pavilon 36, ale rovnou odsud domu nemůžu a jsou tu docela vstřícní co se týká moznosti budouciho překladu.
@Lollitka píše: Více
Na neklidu už jsi ale byla, ne? Domů bys hlavně ty chtít jít neměla.
@aiwwa píše: Více
Protože na neklidu jsou případy, kdy ještě neni člověk stabilizován( má záchvaty, je agresivní atd..). Takový člověk by měl chtít domů?
@Anonymní píše: Více
A proč nemůže chtít jít domů? je v nemocnici, ne ve vězení. ![]()
@aiwwa píše: Více
Logicky, když je člověk nebezpečný hlavně sobě, nebo i okolí…
Chápeš rozdíl mezi „jít domů“ a „chtít jít domů“?
No ale já nikde nepíšu, že chci jít domů, ale že mě budou pak někdy překládat a jak jsou tu vstřícní, tak často dávají i pavilon vybrat, proto mě zajímá, kde kdo má dobré zkušenosti.