Po hexavakcíně nežvatlá

4685
26.2.15 10:55

Po hexavakcíně "nežvatlá"

Ahojky holky, jdu si k vám pro radu a vaši zkušenost. Malá se očkovala druhou dávkou hexa( ve 3 měsících) a pár dní po očku přestala „žvatlat“. Během dne něco málo nažvatle, ale minimum proti tomu, co dřív. Jinak se směje, koníčky pase i oční kontakt v pořádku.. Je stejná jako před očkem krom toho žvatlání. Máte něco podobnou zkušenost? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
26.2.15 10:57

@omma myslím, že podobnou zkušenost má hodně holek, bohužel.. patří to k nežádoucím účinkům :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
26.2.15 11:00

@omma moje dcera se po každém očkování na pár dní takhle vrátila zpět (co se dovedností týče), pak se to zase srovnalo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
26.2.15 11:00

Může být. Stejně tak tě může překvapit nějakou jinou novou dovedností. Prý kvůli jedné zapomenou na jinou. U nás to tak vždy bylo. Např si přestala sedat a začala lézt. A až pak si zase začala sedat a tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
26.2.15 11:02

Deti obvykle přestanou dělat jednu věc protože se učí jinou, je to skoro typické pro tento vek až do roka. S ockovanim to nesouvisí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
26.2.15 11:04

@omma může být. Můj kluk takhle pi poslední hexe přestal úplně používat většinu slov/zvuků, co do té doby uměl. Zlepšilo se to az kolem 4. roku.

• Citovat
  • Upravit
22614
26.2.15 11:05

@skoromamuška proč myslíš? mě dr vyloženě upozorňovala na to, že se děti mohou na pár dnů takto vrátit zpět vlivem očkování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2515

Každý den se bohužel takto přesvědčuju, že moje dítě očkovat prostě nebudu ani kdyby mě měli zavřít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989

Zvatlani a ockovani souvisi.. Vrati se to zpet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
26.2.15 11:11

Taky jsem slyšela, že se děti můžou po očku vracet zpět :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
26.2.15 11:14

@atominnka protože ta pravděpodobnost je mnohem menší nez to ze holcicka proste pěkne prospívá a maminku za par dní překvapí nějakou kulišarnou. A je mi v celku u pr… kolik hysterek to tu bude zase pokřikovat dogmata a bezducha tvrzení protože je to ohromně moderní, ze @bambooska ..... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2515
26.2.15 11:18

@skoromamuška je mi líto, že společnost má takto neinformované jedince jako jsi třeba ty :) nicméně od toho tu nejsem, a jsem ráda, že se mohu rozhodnout jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
26.2.15 11:18

@omma řekla bych, že to moc sleduješ.. :) Mně se třeba stalo, že jsme měli jít na očkování, malý měl třeba rýmu a tak jsme to o 14 dní posunuli a on v té době začal něco jinak nebo se něco objevilo.. vím, že jsem se sama sobě smála, že kdybysme šli na to očko byla bych si na 100% jistá, že to má po něm ;)
Děti se v tomhle věku strašlivě mění.. nově objevená věc je vždy nejzábavnější.. nedělá třeba něco jiného nově, co to žvatlání trochu upozadilo?
Jestli je jinak v pohodě, ničeho se neboj. A nesleduj ji tak strašlivě moc.. Kdo hledá, vždy něco najde. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
26.2.15 11:19
@lucenka píše:
@omma může být. Můj kluk takhle pi poslední hexe přestal úplně používat většinu slov/zvuků, co do té doby uměl. Zlepšilo se to az kolem 4. roku.

:think: :think: Kolem 4. roku? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
26.2.15 11:20

Těch důvodů může být. Ono to asi taky bude záležet na tom, kterýmu ty budeš chtít věřit :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek