Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny, není tu někdo se zkušeností, že před menstruaci jsem měla na testu bílo ale úplně.. teď jsem po menstruaci asi 3 dny a bylo mi divně, bolí prsa.. tak jsem si udělala test a hle dvě tam jsou.. je to možné? Že by se něco chystalo? Děkuji
Já si nedělala test před MS, ale po MS pro jistotu a k velkému překvapení 2 čárky ![]()
@Polnik jako ale po vynechané? Já ji měla normálně tak mi je to divné ![]()
@Kristý r u starších jsem měla ms do 3.mesicr, ani jsem netušila, že jsem těhotná ![]()
@martina.se to mi máma taky říkala, že tohle měla u bratra.. no nechám se překvapit, jen mi je to divné, že před MS negativní a teď čárky
@Kristý r píše:
@martina.se to mi máma taky říkala, že tohle měla u bratra.. no nechám se překvapit, jen mi je to divné, že před MS negativní a teď čárky
Nemusela to být MS, ale lehké zakrvácení.
@Kristý r nee, měla jsem MS a po ní jsem si pro jistotu dělávala testy
@Russet píše:
Nemusela to být MS, ale lehké zakrvácení.
Ano, i mně doktorka říkala, že je to dost časté, že ženy zakrvácí tak, že to vypadá jako MS..
@Russet no ne to bylo prostě jako normální ms.. kdyby to bylo slabé nebo špinění tak se ani neptám
@Kristý r píše:
@Russet no ne to bylo prostě jako normální ms.. kdyby to bylo slabé nebo špinění tak se ani neptám
Měla jsem to taky a byla jsem těhotná.
@Janule84 píše:
@Russet proč všichni píší, že to bylo určitě lehké zakrváceníPokud by to bylo lehké krvácení, tak by to zřejmě každá žena poznala, že je něco jinak. Pokud je to stejné jako u běžné menstruace, tak si myslím, že o lehké zakrvácení nebo špinění opravdu nejde. Souhlasím a tím, že menstruace to být nemůže, ale nesouhlasím s tím „lehké“. Pokud budu krvácet středně až silně obvyklých 6 dní, pak by mě taky nenapadlo, že to nebyla MS.
Zakladatelka psala, že to bylo 3 dny a napadlo ji udělat si test. Takže jako obvykle to nebylo. Sama jsem to tak měla a těhotná jsem byla.
@Kristý r píše:
Na tom nic tak divného není.. Prostě pozdější ovulace
není to zase tak vzácné
Měla jsou to též stejný to že jsem těhotná jsem zjistila až skoro na konci druhé měsíce těhotenství jinak jsem měla normálně běžnou mentruaci jako každý měsíc ( ne nebyla lehká nebo špiněnì)
Ahojte. Mám dlouhé nepravidelne cykly. Poslední cyklus trval 42 dní. Udělala jsem si ve čtvrtek test, což bylo 45 DC a ukázala se mi slabá čárka. V neděli jsem testovala znovu, ale než jsem ho zkontrolovala, tak se mi rozjelo krvácení, ale na testu byly dvě čárky
Měli ste to tak některá, že by Vám vyšly i přes MS dvě čárky?