Otěhotnění po placebu HA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
31.5.14 09:22

po placebu

Dobry den mam jisty problem neboli dotaz. Moje HA obsahuje 24+4placeba. Ve stredu jsem dobrala poslefni placebo a ve ctvrtek jsem mela pohl.styk s mojim partnerem ktery ejakuloval do mne. Bylo to brzo rano a tabletky beru az v 10. Je nejake riziko otehotneni kdyz jsem si vzala prvni pilulku z druheho plata az po tom vo se to stalo? :nevim: je pri spravne brani pilulek vlastne nejake obdobi kdy jsem nechranena? Na dite nejsme pripraveni :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6865
31.5.14 09:27

:roll: :roll: jestli bereš prášky dlouhodobě, nebylo to první plátičko jsi chráněna na 99% každý den, v jakoukoliv hodinu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
31.5.14 09:29

Psát umíš, tak číst asi taky. Doporučuji příbalový létak, jistě tam stojí, že jsi chráněná i v ty dny kdy bereš placebo.. Měly by se brát přibližně ve stejnou dobu, ale většinou to bývá tak, že když zapomeneš a vezmeš si jí do dvanácti hodin, tak jsi chráněná stále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
31.5.14 09:31

To placebo tam bude jen proto, aby jsi si nezapomnela po 7 denni pauze vzit 1.tabletu, takze to beres kazdy den. Nektere ha jsou totiz jenna 21 dni a 7 dni nic, ale zase nemusis brat tablety poporade dle cisel, ale klidne napreskacku. Ty budes muset cislovani dodrzovat, problem by byl, kdyby jsi si to placebo vzala misto tablety s latkou treba v pulce cyklu. Pri spravnem brani ha jsi chranena porad.

Příspěvek upraven 31.05.14 v 09:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
31.5.14 09:31

@kve-tinka v letacku bylo napsano ze hned mebo po tydnu jsem chranena :-) bylo to uz druhe platicko :-) ano jen se bojim toho ze placeba nic neobsahuji a pak jsem mela styk a ja si tu tabletku vzala az pak takzr i kdyz jsem si tu pilulku vzala az pi TOM tak pilulka pohlti celyden i to pred tim co jsem ji uzila? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
31.5.14 09:43

@prdelka07 jak už psaly holky, placebo je tam je aby jsi každý den baštila a nezapomněla si po pauze najet znova… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
31.5.14 09:44
  • teda antikoncepce, není Postinor, ta NIC NEPOHLCUJE. Ale zajišťuje cyklus bez ovulace…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
31.5.14 09:47
@kve-tinka píše:
  • teda antikoncepce, není Postinor, ta NIC NEPOHLCUJE. Ale zajišťuje cyklus bez ovulace…

Ani neni pojidac spermatu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
31.5.14 09:48
@Cuddy píše:
Ani neni pojidac spermatu :)

jako zakladatelka??? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
31.5.14 09:50

@kve-tinka noo tak srandu si delejte :-D jsem mlada chci si dodelat skolu a ne tlact kocar tak se radsi zeptam ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
31.5.14 09:51
@kve-tinka píše:
jako zakladatelka??? :mrgreen: :mrgreen:

Ta patrne take ne, protoze to by snad neresila moznost otehotneni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
31.5.14 09:54
@prdelka07 píše:
@kve-tinka noo tak srandu si delejte :-D jsem mlada chci si dodelat skolu a ne tlact kocar tak se radsi zeptam ne ;)

Vzdyt se zeptej, odpovedi tu mas. Ale nam neber legraci, preci nebudeme radit za darmo, ze? Muzes byt klidna, dodrzuj hlavne to poradi a cas. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
31.5.14 09:58

@Cuddy ano dekuji moc jen me vystrasilo jak jsem si uvedomila ze 4dny vlastne zadne hormony pak pohlavni styk a az pak hormonalni pilulka:-) ale pokud pisete ze pokud jsem ji nevynechsla tak me to ochranilo i kdyz jsem si ji vzala po sexu tak jsem klidna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
31.5.14 09:59
@prdelka07 píše:
@kve-tinka noo tak srandu si delejte :-D jsem mlada chci si dodelat skolu a ne tlact kocar tak se radsi zeptam ne ;)
:palec: :palec: za to tě chválím. ;) tady se to prostě někdy tak zvrtne, nic si z toho nedělej. :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
31.5.14 10:02

@kve-tinka me to nevadi legraci mam rada hihi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie