Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Co vyhledat nějakou odbornou pomoc, pokud se jednalo o velký stres? Třeba si s někým o tom promluvit?
Také aktuální stres zvládám dobře, následky se dostaví až je vše v klidu. Zkusila bych psychoterapii, ať jde stres pryč. Mně se toho nakupilo taky hodně a nedávno jsem z toho onemocněla psychickou chorobou a je to peklo.
@Čekatelka ahoj,jak se ti projevuje psychycka choroba? Taky jsem prozila spoustu zleho a vse na me padlo az jsem to nejmin cekala..
Ahoj, též umím zvladat stres, ale všeho už moc škodí. Časem si tělo hledá prostředky, čím si další stres kompenzuje samo. Bohužel, já v tom jedu pěkně už x let :zed
@kelynka neustálá úzkost, nervozita, pocity strachu, beznaděje, neschopnost se radovat, neovladatelný pláč. Je mi na zvracení, pocit, že se dusím, že jsem se zbláznila. A je toho víc.
@Čekatelka píše:
@kelynka neustálá úzkost, nervozita, pocity strachu, beznaděje, neschopnost se radovat, neovladatelný pláč. Je mi na zvracení, pocit, že se dusím, že jsem se zbláznila. A je toho víc.
psychosomatické obtíže jako z učebnice
Omlouvám se za anonym…před cca 2 měsíci jsem prožila dosti velký stres…nějak jsem do zvládla, ale nyní, když je celkem pohoda, mám pocit, že se následky dostavují…stává se mi, že zničeho nic mi není…takový ten pocit divně od žaludku, nemůžu se zahřát, každou chvilku se mi chce na WC, přitom průjem nemám…takový neklid v sobě… nezažil jste to někdo? Pokud mě to nepřejde, samozřejmě navštívím lékaře…není to nic příjemného…