Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky..
nepřišla Vám náhodou někomu SMS o výhře zámeckého pobytu ze serveru darkyvsem.cz ? ![]()
Mě tento pobyt byl zaslán a zádrhel je v tom, že je to pro jednu osobu.. Druhá se dá dokoupit za přemrštěnou cenu, tak chci zkusit, jestli tu není nějaká dobrá duše, která tuto sms také obdržela a nemá o tuto akci zájem. ![]()
Stačilo by mi pak jen přeposlat kód z této SMS.. Ráda to ocením
![]()
Moc děkuji!!
neni tam dodatek, že na zájezd nemohou spolu dva výherci? že tam je nutnost doplatit pro druhou osobu tu přemrštěnou cenu? nedávno mi něco podobného přišlo myslim z popronu nebo magnetu, takže to letělo do koše…
Natalko neni..
Kazdopadne my bychom si rezervaci delaly sami zvlast a byly bysme tam jakoby jako dve samostatne jednotky,takze by to melo byt bez problemu.. Mam i recenze lidi,co uz byli a probehlo to ok,ted jen sehnat ten druhy. Samotne se mi nechce..
Přišlo mi to už víckrát ale nevim co bych tam dva dny sama dělala takže jsem to vždycky mazala ![]()
Já tedy nevím, ale řekla bych, že ta druhá osoba se MUSÍ doplatit, jinak nikam nejedeš. To by přišli na buben, kdyby vždy jel jen ten zadarmo.
Halka
Halko jak pisi,lidi tam sami byly a jde to
hresi na to,ze sam na „romanticky pobyt“ nikdo nepojede..
A napadá mě - tam jsou jednolůžkové pokoje?.. byl tam někdo někdy? je mi to divný
@jadviga píše:
A napadá mě - tam jsou jednolůžkové pokoje?.. byl tam někdo někdy? je mi to divný
nevím, zda mají i jednolůžka, ale my měli pokoj s manželskou postelí.. ale až poté, co si to na další poukaz rezervoval i manžel, nevím, co by mi dali jet tam sama..
@Moni25 píše:
Halko jak pisi,lidi tam sami byly a jde tohresi na to,ze sam na „romanticky pobyt“ nikdo nepojede..
Ahoj jde to i pro dve osoby my jsme na roantickem zamku byli s pritelkini a super meli jsme dvouluzkovy pokoj a od darku všem to funguje ok.
S takových sms mě až mrazí nešla bych do toho i když by mi ostatní říkali že je to ok ![]()
To neznamená, že když se bojíte Vy, že se takhle bojí všichni. Na internetu lze dohledat celkem dost pozitivních zkušeností lidí, kteří vouchery již využili. Stačí využít pana Googla…
@Zdenox píše:šak já nikomu nic neberu ale píši za sebe že bych dotoho nešla a už vůbec bych s sebou nebrala dítě
To neznamená, že když se bojíte Vy, že se takhle bojí všichni. Na internetu lze dohledat celkem dost pozitivních zkušeností lidí, kteří vouchery již využili. Stačí využít pana Googla…
Ahoj nic divného na tom není, ted 11.10 jsem se vrátila z tohoto pobytu a měl jsem jednolužkový pokoj. A mužu takový pobyt doporučit