Pobyt zdarma - darky všem

20777
22.4.12 19:47

Pobyt zdarma - darky všem

Ahoj holky..

nepřišla Vám náhodou někomu SMS o výhře zámeckého pobytu ze serveru darkyvsem.cz ? 8)

Mě tento pobyt byl zaslán a zádrhel je v tom, že je to pro jednu osobu.. Druhá se dá dokoupit za přemrštěnou cenu, tak chci zkusit, jestli tu není nějaká dobrá duše, která tuto sms také obdržela a nemá o tuto akci zájem. :andel:

Stačilo by mi pak jen přeposlat kód z této SMS.. Ráda to ocením :kytka: :hug:

Moc děkuji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1311
22.4.12 20:01

neni tam dodatek, že na zájezd nemohou spolu dva výherci? že tam je nutnost doplatit pro druhou osobu tu přemrštěnou cenu? nedávno mi něco podobného přišlo myslim z popronu nebo magnetu, takže to letělo do koše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
22.4.12 20:21

Taky jsem dostala sms - cca měs. zpět - smazala jsem ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
22.4.12 20:35

Natalko neni..
Kazdopadne my bychom si rezervaci delaly sami zvlast a byly bysme tam jakoby jako dve samostatne jednotky,takze by to melo byt bez problemu.. Mam i recenze lidi,co uz byli a probehlo to ok,ted jen sehnat ten druhy. Samotne se mi nechce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
22.4.12 21:26

Přišlo mi to už víckrát ale nevim co bych tam dva dny sama dělala takže jsem to vždycky mazala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
23.4.12 01:19

Já tedy nevím, ale řekla bych, že ta druhá osoba se MUSÍ doplatit, jinak nikam nejedeš. To by přišli na buben, kdyby vždy jel jen ten zadarmo.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
23.4.12 07:18

Halko jak pisi,lidi tam sami byly a jde to :nevim: hresi na to,ze sam na „romanticky pobyt“ nikdo nepojede..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
27.6.12 13:57

Teď došla i mě, není tu někdo, kdo by mi kód daroval? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
27.6.12 13:58

A napadá mě - tam jsou jednolůžkové pokoje?.. byl tam někdo někdy? je mi to divný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
4.7.12 17:43
@jadviga píše:
A napadá mě - tam jsou jednolůžkové pokoje?.. byl tam někdo někdy? je mi to divný

nevím, zda mají i jednolůžka, ale my měli pokoj s manželskou postelí.. ale až poté, co si to na další poukaz rezervoval i manžel, nevím, co by mi dali jet tam sama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
knim
28.7.12 23:49
Ahoj muzes
@Moni25 píše:
Halko jak pisi,lidi tam sami byly a jde to :nevim: hresi na to,ze sam na „romanticky pobyt“ nikdo nepojede..

Ahoj jde to i pro dve osoby my jsme na roantickem zamku byli s pritelkini a super meli jsme dvouluzkovy pokoj a od darku všem to funguje ok.

• Citovat
  • Upravit
3108
8.9.12 10:42

S takových sms mě až mrazí nešla bych do toho i když by mi ostatní říkali že je to ok :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdenox
8.9.12 10:44

To neznamená, že když se bojíte Vy, že se takhle bojí všichni. Na internetu lze dohledat celkem dost pozitivních zkušeností lidí, kteří vouchery již využili. Stačí využít pana Googla…

• Citovat
  • Upravit
3108
8.9.12 10:47
@Zdenox píše:
To neznamená, že když se bojíte Vy, že se takhle bojí všichni. Na internetu lze dohledat celkem dost pozitivních zkušeností lidí, kteří vouchery již využili. Stačí využít pana Googla…
šak já nikomu nic neberu ale píši za sebe že bych dotoho nešla a už vůbec bych s sebou nebrala dítě
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
13.10.12 20:51

Ahoj nic divného na tom není, ted 11.10 jsem se vrátila z tohoto pobytu a měl jsem jednolužkový pokoj. A mužu takový pobyt doporučit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí