Počet embryí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
425
28.5.20 22:02

@Adri56 Klid v tvem veku to nebude problem, par peknych zbyde, drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
28.5.20 22:12

Neboj, já měla minimální stimulaci, z toho 2 dobré kvality. Třetí den zbylo jedno a to jsme pátý den transferovali. Teď spí vedle v postýlce a je mu 20. měsíců- uf, to je strašný jak to letí. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
29.5.20 09:59

@beata84 Děkuji ti :) Je tam prý jedna časná blastocysta, dvě časný moruly a dál jsem moc nerozumněla, ale moc tomu nerozumím jestli to je dobré či špatné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
29.5.20 10:01

@theofil Tak to je supr, gratuluji :) No já tam mám prý jednu časnou blastocystu,2 časné moruly a zbytek jsem právě moc nerozumněla tak nevím přesně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
5.6.20 08:54

@Adri56 Můžu se prosím zeptat, zda sis platila za metodu Embryoskop? V mem Caru mi volali den po OPU, že máme oplodněná 4 vajíčka a rovnou mě objednali až na 6.den na ET (5.den je neděle, tak asi nepracují) a že embrya nekontrolují… 8o To čekání je hrozné a děsím se, že do 6.dne nevydrží ani jedno… Jsem 3.den po odebrání vajíček a ta nevědomost jestli se vyvíjí správně mě ničí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
5.6.20 13:25

@Christene Jojo platila :) Je to podle mě lepší a mám jistotu že jsou v pořádku na jednom místě a ve stejném prostředí, nikdo na ně nesahá, nevytahuje ven pod mikroskop a mají klídek na vývoj, sice to je drahé, ale nelituji ❤️️
Noo v neděli ani u nás v caru nikdo není. Mě to všechno vycházelo na sobotu. Neboj se, vše bude určitě dobré, je možné že třeba někdo se tam do té laboratoře přijde podívat, těžko říct, ale určitě to mají nějak vymyšlené správně, nestresuj se určitě to bude dobré ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
5.6.20 13:25

@Christene Také jsem byla nervózní a nakonec 5. den jsem měla 3 vajíčka, jedno mám u sebe a dvě zmrazené..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
5.6.20 16:00

@Adri56 Děkuji za povzbuzení :kytka: Snad to dobře dopadne a držím pěsti ať ti to vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
5.6.20 18:54

@Christene Moc děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie