Pocit nutkání na močení v 20.tt

44
20.2.12 13:49

Pocit nutkani na moceni v 20tt

Ahoj holky,mam takovy problem mam skoro porad nutkavy pocit na moceni.A pri tom nevycuram nic.Muze to byt zpusobeno tehotenstvim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
martule88
20.2.12 13:50

Ahojky já měla taky tento problém chodila jsem skoro pořád,a bylo to těhotentsvím.Je to způsobeno dělohou tlačí ti na močový měchýr,jestli tě to nepálí nebno nesvědí tak je to dobré

• Citovat
  • Upravit
15201
20.2.12 13:50

Ahoj a nebolí tě to při čůrání? Aby to nebyl zánět :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
20.2.12 13:52

Tohle vypadá spíš na zánět moč.měchýře,také jsem ho měla ve 12.týdnu a přesně jak píšeš ty,nutkání velké a na toaletě jen kapička,zajdi si k dr. Jinak já chodím často od samého začátku těhu,teď už třeba 5× za noc,ale opravdu jdu,není to jen nutkání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
20.2.12 13:53

Ahoj kočičko, já jsem běhala tak do 8tt a teď od 20-21tt jsem na WC taky furt a vždy jen pár kapek, je to prý uplně normální, jak psaly holky, jen to nesmí bolet nebo lechtat, pálit…kamarádka trpěla ke konci těhu na záněty močáku, ale to bylo až hodně ke konci, myslím že u Tebe bude vše OK :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
20.2.12 13:53

Pokud máš jen nutkání, je to zvětšující se dělohou.. Počkej až tě párkrát mimi do m. m. nakopne, nebo se ti na něm bude kroutit, to bude ještě sranda. I když to někdy i zabolelo, měla jsem hroznou radost, že dává o sobě vědět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
20.2.12 14:07

Mně se taky chtělo pořád, a pak jsem ze sebe vymáčkla kapičku :mrgreen: . Taky mi to začalo kolem 20. týdne, zrovna jsme byli na dovče v Římě a jí jí strávila tím, že jsem nesutále hledala wc :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
20.2.12 14:38

pokud tě to nepálí,tak to bude těhotenstvím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
20.2.12 14:39
kocicka11 píše:
Ahoj holky,mam takovy problem mam skoro porad nutkavy pocit na moceni.A pri tom nevycuram nic.Muze to byt zpusobeno tehotenstvim?

Miminko talčí na močák, a tak tak to navodí pocit že je plný močák přitom nic moc :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky