Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,mam takovy problem mam skoro porad nutkavy pocit na moceni.A pri tom nevycuram nic.Muze to byt zpusobeno tehotenstvim?
Ahojky já měla taky tento problém chodila jsem skoro pořád,a bylo to těhotentsvím.Je to způsobeno dělohou tlačí ti na močový měchýr,jestli tě to nepálí nebno nesvědí tak je to dobré
Tohle vypadá spíš na zánět moč.měchýře,také jsem ho měla ve 12.týdnu a přesně jak píšeš ty,nutkání velké a na toaletě jen kapička,zajdi si k dr. Jinak já chodím často od samého začátku těhu,teď už třeba 5× za noc,ale opravdu jdu,není to jen nutkání ![]()
Ahoj kočičko, já jsem běhala tak do 8tt a teď od 20-21tt jsem na WC taky furt a vždy jen pár kapek, je to prý uplně normální, jak psaly holky, jen to nesmí bolet nebo lechtat, pálit…kamarádka trpěla ke konci těhu na záněty močáku, ale to bylo až hodně ke konci, myslím že u Tebe bude vše OK ![]()
Pokud máš jen nutkání, je to zvětšující se dělohou.. Počkej až tě párkrát mimi do m. m. nakopne, nebo se ti na něm bude kroutit, to bude ještě sranda. I když to někdy i zabolelo, měla jsem hroznou radost, že dává o sobě vědět ![]()
Mně se taky chtělo pořád, a pak jsem ze sebe vymáčkla kapičku
. Taky mi to začalo kolem 20. týdne, zrovna jsme byli na dovče v Římě a jí jí strávila tím, že jsem nesutále hledala wc
.
kocicka11 píše:
Ahoj holky,mam takovy problem mam skoro porad nutkavy pocit na moceni.A pri tom nevycuram nic.Muze to byt zpusobeno tehotenstvim?
Miminko talčí na močák, a tak tak to navodí pocit že je plný močák přitom nic moc ![]()