Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
děkuju za téma, zrovna nedávno jsem nad tímto přemýšlela ![]()
a nevíte náhodou, jak je to s brambory, které naklíčí ?
teď pro dítě to nějak více sleduju a mám pocit, že koupené brambory mi po pár dnech ve špajzu začnou klíčit.
pavlisk píše:
děkuju za téma, zrovna nedávno jsem nad tímto přemýšlela
a nevíte náhodou, jak je to s brambory, které naklíčí ?
teď pro dítě to nějak více sleduju a mám pocit, že koupené brambory mi po pár dnech ve špajzu začnou klíčit.
taky to kvůli malému sleduju 2× tolik
A děkuju za info, pořádně jsem okrála a udělala si šťouchané brambory a mňam (nejím si tak každý večer, jen jsem opět nestihla oběd
)
a naklíčené bych taky řekla, pořádně okrát a kupovat brambory po menším množství
nikita066 píše:
a naklíčené bych taky řekla, pořádně okrát a kupovat brambory po menším množství
nějaké velké zásoby nedělám ![]()
překvapilo mě, že klíčí i nové brambory, uvažovala jsem , jestli pak je ta látka v celém bramboru. my dospělí to jíme, kde jsou ty časy , co jsem to neřešila a olamovalá dlouhatánské klíčky a byla v klidu ![]()
pavlisk píše:nikita066 píše:nějaké velké zásoby nedělám
překvapilo mě, že klíčí i nové brambory, uvažovala jsem , jestli pak je ta látka v celém bramboru. my dospělí to jíme, kde jsou ty časy , co jsem to neřešila a olamovalá dlouhatánské klíčky a byla v klidu
jn máš recht, taky jsem to kdysi neřešila ![]()
Obnovim diskuzi: Prosim poradte. Dnes jsem dala do polevky brambory, ktere byly na povrchu misty nazelenale, ale ja jsem tu zelenou slupku oskrabala, uvnitr byly normalne zlute. Ted jsem si vzpomnela, ze takove brambory jsou jedovate a docela jsem se vylekala (jsem ve 20.tt a jedla to i dvouleta dcerka). Je to maler?
Nebo kdyz jsem to zelene okrajela, neni to problem?
@Anonymní píše:
Obnovim diskuzi: Prosim poradte. Dnes jsem dala do polevky brambory, ktere byly na povrchu misty nazelenale, ale ja jsem tu zelenou slupku oskrabala, uvnitr byly normalne zlute. Ted jsem si vzpomnela, ze takove brambory jsou jedovate a docela jsem se vylekala (jsem ve 20.tt a jedla to i dvouleta dcerka). Je to maler?Nebo kdyz jsem to zelene okrajela, neni to problem?
Pro jednou se vám nic nestane. Pochybuju, že jste v té polévce měli třeba kilo brambor.
@Dinomama Dekuji, jsem klidnejsi
byly tam 4 brambory na asi triapullitrovy hrnec polevky
Jsem fakt hloupa, nemela jsem to tam davat ![]()
Prosím tě, buď v klidu. To zelené jsi okrájela a zbytek je v pohodě. Kdysi jsem o tom četla nějaký článek, že by těch brambor musel člověk jednorázově sníst hrozně moc aby mu to něco udělalo.
Okrajujeme je cely zivot, varime s kminem. Jeste nikdy zadny prujem ani jine problemy nebyly.