Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Pokud mi někdo sám od sebe zazvoní na zvonek s takovou neodolatelnou nabídkou, tak mi v hlavě začne blikat alarm jak blázen. Chybami se člověk učí a ano, na slabější jedince to prostě funguje.
Anonymní píše: Více
Ty jo, v životě bych si někoho takového nepustila ani za branku.
Firmu neznám a ani nemám zkušenosti. Ale jednou se ke mně vetřel na parkovišti takový chlap, že prý mi nabízí kompletní vyčištění a umytí auta, že teď mají zaváděčky, bla bla bla. Řekl jsem mu, že si auto vyčistím sám, že to aspoň vím, že to mám pořádně vyčištěno. Skoro jsem od něj tenkrát dostal do držky
Ale asi bych se u takové neobjednané akce na vyčištění fasády zachoval podobně. „Raději si to udělám sám a vím, že to mám pořádně“ ![]()
@Mikina píše: Více
Ano, ale to mi nestačí. Ja bych ráda zpětnou vazbu od klientů. A jejich web je dost žalostný. A neni normální, že někdo přijede, zazvoní, nabídne nejakou službu a snaží se mazat med. Nemusejí to byt podvodníci, ale bylo to DOST podezřelé!
Na webu se chvastají, jací to jsou profíci, jak jim záleží na tom, aby nebyly škody a vše zabezpečí. Tady nic. Ani neřekli zda je to třeba. Tráva kolem domu zežloutla, parapety jsou rozleptané, obklady totéž a jsem zvědavá, jak to zvládnou kytky, které nikdo nestihl sklidit při jejich přepadovce. Ty co rostou kolem domu, byly od toho spálené.
Příspěvek upraven 28.07.25 v 19:35
Anonymní píše: Více
nemusíš brát všechno kdo ti co vnutí, je to tvoje volba
recenzi jim napiš ty
@arinecka píše: Více
To jsem si taky dohledala. I jsem našla další firmu pod jiným jménem se stejnými fotografiemi. Jmenuje se Revitahome a jednatelem je tentýž muž.
@Mikina píše: Více
Tak ono není problém negativní recenzi smazat…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
🧱 🧪 🧫 🧬 🔓 🥷🏻
Příspěvek upraven 28.07.25 v 14:51