Pogumované oblečení vel. 74
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Moise Nepamatuješ si jméno? Do cyklosedačky právě dávám klukovi zatím to pogumované, ale už chceme zainvestovat a koupit mu něco víc funkčního.
Na ten písek a lezení po zahradě a na hřišti pro malou mi bude stačit nějaká ta guma, pokud seženu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4 píše:
@Svistice Tak to potom jo. Já měla v roce děcka někde na 80 cm a to už je rozdíl ve velikostech znatelný.
Já měla problém sehnat na kluka v roce a půl (to měl velikost 80) zimní kombinézu pro chodící děti. Všechno bylo s ťapkama. ![]()
Zas nám to ale dlouho vydrží. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice pokud by si chtela tak ti muzu poslat kontakt na kamaradku co sije softshell veci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@spirunka mozna zkus mrknout do Kiku tam nejake meli, ale nejsem si jista zda je tam ta 74 ja se divala po vetsich a byly tam moc pekne na holky nase
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dojcanis píše:
@Svistice co znamená to pogumovane?
Jsou to prostě pogumované kalhoty/bunda, které nepromoknou a neprofouknou, většinou je to i lehce podšité nějakým flísem. Dobře se to udržuje - menší blátíčko stačí setřít vlhkým hadrem.
Hoď do google „pogumované oblečení pro děti“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@paola white píše:
@Svistice pokud by si chtela tak ti muzu poslat kontakt na kamaradku co sije softshell veci
Díky, pošli do SZ. Třeba to využijem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda doporučuji softshell. Nechávala jsem pro prťouse šít na míru, cena byla 300, velikost odpovídá cca 74. Nosili jsme od 68 a má je ještě teď při vel. 80. Jsou hezky úzké, nevadí, když jsou delší. Paní ušila dle mých požadavků, ktěla jsem vyšší sed kvůli plínám. A vydrží opravdu hodně-staršé syn má do školky, peru pořád, co v nich všechno po venku dělá nechci ani domýšlet a jsou jako nové. Já ty pogumovaný věci nemůžu ani vidět, tak si připlácím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice píše:
Já měla problém sehnat na kluka v roce a půl (to měl velikost 80) zimní kombinézu pro chodící děti. Všechno bylo s ťapkama.
Zas nám to ale dlouho vydrží.
Jo tak to jsem měla stejný problém
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice píše:
@Moise Nepamatuješ si jméno? Do cyklosedačky právě dávám klukovi zatím to pogumované, ale už chceme zainvestovat a koupit mu něco víc funkčního.
Na ten písek a lezení po zahradě a na hřišti pro malou mi bude stačit nějaká ta guma, pokud seženu.
Ano, je to tato paní
http://www.fler.cz/chambala
Do cyklosedačky i do krosny jsem při sezení dávala nohavice na co nejdelší variantu, aby jim nefoukalo. V tom pogumovaným se mi hodně potili. To jsem dávala jen vyloženě do bláta a do deště
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klidně bych dala ty větší, aspoň bude mít chráněný i chodidla:-) případně ty gumičky by to mohly udržet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš tehdy 10měsíční, jak se ty kalhoty hodily na deštivou dovolenou:-) a nosí je ještě teď ve dvou letech, vel. 86/92
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hofka Jojo, jela jsem stejným systemem, jen mi je stále nosí i 5 letý…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise Jak se prosím reguluje ta délka, vypadají dobře, ale z fotek mi to není jasné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit