Pohádková postavička - jak vytvořit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Pohádková postavička
Prosím, máme za úkol vytvořit s dětmi oblíbenou pohádkovou postavičku větších rozměrů z jakéhokoliv materiálu. Můžu poprosit o nějaký tip? jsem schopna i něco ušít - napadl mě třeba cipísek - ale bez předlohy to neušiju - nevíte o nějakých šablonách na šití? Děkuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My jsme s dětmi ve školce vyráběli Makovou panenku. Postavu jsme dělali z molitanu a sukénku a vlásky z krepáku. Sice byl z toho nepořádek, ale vypadalo to moc hezky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo Ferdu mravence, dal by se udělat z molitanu a xxl černých punčoch, vhodně je vycpat, uděláš z nich i ruce, i tykadla, pak už jen dodělat obličej uvázat šátek a voila Ferda je hotov ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Najeď si na google na fotky a zadej pohádkové postavičky třeba tam najdeš nějakou inspiraci jsou tam hezké obrázky.
Edit a pokud by tě zaujala nějaká konkrétně postava tak zadej do vyhledávače jen ji, tak ti najede hodně fotek konrétně o té jedné
Mi by se třeba líbila Minnie ![]()
Příspěvek upraven 11.03.13 v 11:14
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já prckovi háčkovala Bleska McQeena, návod je na mimibazaru.. Starší dětiy to pal zvládly podle mě vycpat a sešít dohromady…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit