Pohlaví a nevolnost v těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
101
27.1.12 10:49

Pohlaví a nevolnost 2012

Ahoj holky, jsem těhotná cca 6týden a zatím mi není vůbec špatně…Mám doma už 2 kluky a když jsem byla těhotná předtím, tak jsem vždy zvracela celý den od prvního dne cca 2 měsíce.. Máte někdo zkušenosti jestli je možné, že by se nevolnost vázala k pohlaví??..že by to byla ta vytoužená holčička :D Budu ráda za každý názor :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1424
27.1.12 10:57

Já mám už taky dva kluky, u kterých jsem žádné nevolnosti neměla, v tomto těhu jsem první 4 měsíce prozvracela komplet a i teď jdu tak 4×-5× týdně :poblion: . A na utz už 3× potvrzen kluk, včetně 3D utz :nevim:
Taky jsem díky nevolnostem čekala spíše holčičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
27.1.12 10:57

Ahoj jsem taky 6 týden těhotná.Já mám doma kluka i holku a u obou jsem první 4měsíce zvracela.Teď mi ještě zatím nic není,a doufám že ani moc nebude.Jinak nevim jak to zvládnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
27.1.12 10:59

Ahoj! Taky si myslím, že se dle toho nedá usuzovat. Při synovi mi bylo příšerně špatně první tři měsíce, ale nezvracela jsem. U dcery jsem pak i zvracela a bylo mi zle pomalu ještě v pátém měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
27.1.12 11:00

ahojky me nevolnosti zacali asi 7tyden. jinak me zle bylo az do 16 a zvraceni obcas,ale ta samotna nevolnost byla horsi nez cele zvraceni. no jinak cekam kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
27.1.12 11:02

Hmm, tak je to asi pokaždé jinak a snažila jsi se nějak to pohlaví ovlivnit…např. před ovulací a nebo jste to nechali nahodě??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
27.1.12 11:03

Mě to vždycky počítala ségra nějak podle krve,ale asi to byla spíš náhoda že to vždycky vyšlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
27.1.12 11:06

Tak se necháme překvapit, ale já byla vždy v těhotenství první měsíce nepoužitelná pořád a celý dny…nemohla jsem jíst vůbec nic a zhubla jsem 6kg, ale naštěstí to nemělo vliv na mimi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
27.1.12 11:07

ja mam kluka i holku a spatne mi nebylo ani u jednoho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
27.1.12 11:09

Podle krve mě vycházejí 2 holky a mám 2 kluky… teď mi vychází skoro všude kluk, tak uvidíme :D Snažili jsme se 2-3 dny před ovulací, tak uvidím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
27.1.12 11:11

Tak já mám dvě holčičky a v obou těhotenstvích mi bylo dobře,teď čekáme třetí,první 3 měsíce jsem prozvracela a na utz potvrzena opět holčička.Takže se na to spoléhat určitě nedá,každé těhu je jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
27.1.12 11:16

Jee holky, tak děkuju za reakce, tak to si nebudu nic namlouvat a počkáme..kdyžtak to zkusíme do čtvrtice :D Objednala jsem si test na určení pohlaví jen tak pro legraci, tak uvidíme co ukáže :lol: Tvrděj 99%, ale to bude určitě blbost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
27.1.12 11:32

Já jsem zvracela 6.tt - 16.tt a čekám holčičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
27.1.12 11:41

já mám holčičku a nevolnosti neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
27.1.12 11:51

ahoj, taky si myslím, že podle nevolností se moc usuzovat nedá. každé těhotenství je jiné, a to bez ohledu na pohlaví :-). já mám chlapečka a celý první trimestr jsem zvracela několikrát denně a podle „babských rad“ mi naopak všichni předpovídali holčičku. 2 kamarádky mají taky chlapečky a nezvracely ani jednou.
asi si budete muet počkat na ultrazvuk (a ještě jistěji na porod) ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí