Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jsem těhotná cca 6týden a zatím mi není vůbec špatně…Mám doma už 2 kluky a když jsem byla těhotná předtím, tak jsem vždy zvracela celý den od prvního dne cca 2 měsíce.. Máte někdo zkušenosti jestli je možné, že by se nevolnost vázala k pohlaví??..že by to byla ta vytoužená holčička
Budu ráda za každý názor ![]()
Já mám už taky dva kluky, u kterých jsem žádné nevolnosti neměla, v tomto těhu jsem první 4 měsíce prozvracela komplet a i teď jdu tak 4×-5× týdně
. A na utz už 3× potvrzen kluk, včetně 3D utz ![]()
Taky jsem díky nevolnostem čekala spíše holčičku ![]()
Ahoj jsem taky 6 týden těhotná.Já mám doma kluka i holku a u obou jsem první 4měsíce zvracela.Teď mi ještě zatím nic není,a doufám že ani moc nebude.Jinak nevim jak to zvládnu.
Ahoj! Taky si myslím, že se dle toho nedá usuzovat. Při synovi mi bylo příšerně špatně první tři měsíce, ale nezvracela jsem. U dcery jsem pak i zvracela a bylo mi zle pomalu ještě v pátém měsíci.
ahojky me nevolnosti zacali asi 7tyden. jinak me zle bylo az do 16 a zvraceni obcas,ale ta samotna nevolnost byla horsi nez cele zvraceni. no jinak cekam kluka.
Hmm, tak je to asi pokaždé jinak a snažila jsi se nějak to pohlaví ovlivnit…např. před ovulací a nebo jste to nechali nahodě??
Mě to vždycky počítala ségra nějak podle krve,ale asi to byla spíš náhoda že to vždycky vyšlo ![]()
Tak se necháme překvapit, ale já byla vždy v těhotenství první měsíce nepoužitelná pořád a celý dny…nemohla jsem jíst vůbec nic a zhubla jsem 6kg, ale naštěstí to nemělo vliv na mimi..
Podle krve mě vycházejí 2 holky a mám 2 kluky… teď mi vychází skoro všude kluk, tak uvidíme
Snažili jsme se 2-3 dny před ovulací, tak uvidím..
Tak já mám dvě holčičky a v obou těhotenstvích mi bylo dobře,teď čekáme třetí,první 3 měsíce jsem prozvracela a na utz potvrzena opět holčička.Takže se na to spoléhat určitě nedá,každé těhu je jiné
Jee holky, tak děkuju za reakce, tak to si nebudu nic namlouvat a počkáme..kdyžtak to zkusíme do čtvrtice
Objednala jsem si test na určení pohlaví jen tak pro legraci, tak uvidíme co ukáže
Tvrděj 99%, ale to bude určitě blbost..
ahoj, taky si myslím, že podle nevolností se moc usuzovat nedá. každé těhotenství je jiné, a to bez ohledu na pohlaví
. já mám chlapečka a celý první trimestr jsem zvracela několikrát denně a podle „babských rad“ mi naopak všichni předpovídali holčičku. 2 kamarádky mají taky chlapečky a nezvracely ani jednou.
asi si budete muet počkat na ultrazvuk (a ještě jistěji na porod)
.