Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahooj pozna nekdo dle fotky, co za pohlavi by to mohlo byt?
Jsem zvedava na nazory dekujuuu:)))
Poznáme prd, na té fotce není pohlavní hrbolek, není to podle čeho identifikovat.
@Noname133 píše: Více
Ale beruško, uklidni se. Ať ti neprdne cévka ![]()
Každýmu normálnímu člověku dojde, že z této fotky, to nepozná nikdo. Chápeš to už konečně? ![]()
Ale neboj, nejsi sama. Takových je vás tady nespočet.
![]()
Takhle tady nediskutujeme. Chováš se jako hokynářka. Co ti na tvůj dotaz odpovědět. Kdyby sis zadala do googlu jak určit pohlaví ve 13tt, tak máš odpověď hned a víš, že to z tého fotky nejde.
Buď se tu chovej slušně nebo si jdi na jiný server, kde ti takové chování budou tolerovat..
Jaké pohlaví? Holka nebo kluk, nejspíš. Holt to tam není vidět, co si představuješ víc?
Tak ale co za odpověď se očekává, když to opravdu NEJDE poznat???
@Šmoulice píše: VíceŽenská, která má potřebu takto trapně reagovat a pak ostatní ještě urážet, je očividně neskutečně zakomplexovaná, tudíž si vybíjí vztek na internetových diskuzích. Je mi vás fakt líto. Kéž byste jednoho dne našla nějakou skutečnou náplň života. Tak ať se zadaří.
@Anonymní píše: Více
No ani se ti nedivím, že se za tento výblitek stydíš. ![]()
Až budeš chtít příště do někoho rýpat a poučovat, tak si za tím aspoň stůj.
![]()
Dobrý den,
prosím chovejte se k sobě s úctou, i když spolu nesouhlasíte, některé příspěvky z této diskuze byly odstraněny, příště mohou padat bany.
Děkuji za pochopení a přeji hezký den
Diana ![]()
Ahojky tipnete pohlavi? Ted jsem 15tt. Obrauek je z prvniho screeningu. Jen pro zajimavost diky❤️