Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, vím, že to jsou jen babské rady, ale stejně by mě zajímalo..myslíte, že je to chlapeček nebo holčička?😁 jsem v 15tt, ale na ultrazvuku se nám nechce ukázat. V tuhle dobu jsme s prvním věděli, že je to chlapeček a měla jsem i břicho do špičky a poměrně dole. Teď vůbec netuším ![]()
Já fakt nerozumím, jak tomuhle může reálně někdo věřit.
Nedá sa to určit, je to prostě náhoda.
Tak to je opravdu jen hádání, ale mě to baví — jestli se trefím. Myslím si, že by to mohla být holčička, podle tvaru bříška mi to tak připadá ![]()
Jedine co poznám, ze břicho je na 15 tyden dost velke. Nejsou to náhodou dvojčata
Ja mela údajně břicha klučičí, a mam dvě holky ![]()
@Alušáček no to si říkám taky celou dobu, ale pan doktor mluví pořád jen o jednom 😂 ale pripocitavam to k druhému těhotenství 😀
Podle bříška tipuji holčičku. Dej nám vědět, až budeš mít více informací od doktora!
A hlavně, ať je mimčo zdravé ![]()
@Alušáček píše: Více
Taky jsem měla větší břicho a jak já jsem nesnášela ty kecy, jestli to náhodou nejsou dvojčata nebo jestli mi to doktor špatně nespočítal. Ještě jsem nenastoupila ani na MD a už jsem poslouchala, kdy už konečně porodím ![]()
Jo a u holek mě všichni tipovali na kluka a u syna zase spíš na holku ![]()
@Atisia píše: Více
Mela jsem taky takové. Ve druhém těhotenství, fakt velké už od 15 tt. A to jsem přibrala do půlky těhotenství dvě kila, celkem devět. Už tak od dvacátého týdne jsem vypadala jako před porodem.