Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím, syn 6 let ma od pátku horečky od 38-39, sirupem to vždy srazim, ale za 4 hodiny mu to opet vystoupa, hodně kasle.Jeli by jste ještě dnes na pohotovost, nebo pockali na detskeho zitra.Zas tam nechci plasit.Diky za rady
Omlouvam se, vlozilo se mi to sem několikrát, prosim admina o smazani, děkuji
@chelsea001
Já bych počkala na ráno na vašeho dětského, kor když je klukovi 6 let a kašle… Kdyby to bylo miminko a jen ta horečka, tak je to něco jiného.
Taky bych už počkala na doktorku a nikam nejezdila.
Jinak u dcery jsem to nedávno řešila tak, že jsem na pohotovost zavolala, nechtělo se mi v noci nikam jezdit. Ale malé jsou teprve dva a horečku měla ke 40 i přes sirupy, tak jsem se s doktorkou po telefonu poradila, co s tím a druhý den pak zašla na pediatrii.
Já možná jo, bála bych se, že to má na průduškách, když má horečku ![]()
@lucenka píše:
Nikam bych nejezdila a do 39 bych horečku nesrazela.
@jdukolem píše:ani sobě ne?
Když už někdy náhodou horečku mám, tak ji nesrazim. Nemoc rychleji zmizí. Horečku tělo potřebuje.
@lucenka píše:
Když už někdy náhodou horečku mám, tak ji nesrazim. Nemoc rychleji zmizí. Horečku tělo potřebuje.
Ano, ale do 38 stupnu
@Šarlota4 píše:
Ano, ale do 38 stupnu
Do 38 stupňů to není horečka, toho si u nás ani nevsimnu. Možná by stálo si něco přečíst o léčivé síle horečky
u nás to funguje skvěle, takže pětiletý neměl nikdy celková atb.
@lucenka tak je to indy vindy, ptz nase mlada nad 38 totalne hori. Horecka neni leciva sila nybrz priznak jineho onemocneni. A pokud trva 3dny a dele je potreba s tim neco delat. Ale tak jasny u sveho ditete nesrazej.