Pohovor den před pohřbem

Anonymní
31.5.24 19:19

Pohovor den před pohřbem

Prosím anonym.
Včera mi odešel velmi blízký člen rodiny a odpoledne mě pozvali na pohovor. Celý včerejší den jsem probrečela, v noci spala pár hodin. Dnes jsem zařizovala pohřeb a donutila se doma pracovat, ať mám jiné myšlenky. Když se zastavím, cítím prázdno a smutek, sebemenší věc mě rozbrečí. Myslíte, že budu schopná jít za pár dní na pohovor? O to místo jsem původně velmi stála, jsem na ÚP dlouhou dobu, ale teď mi je jedno jak pohovor dopadne. Máte nějakou radu, jak se vzchopit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18267
31.5.24 19:25

Upřímnou soustrast

na všechno potřebuješ čas, jak sama píšeš, je teď nepodstatné jak pohovor dopadne.
Drž se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250

Žádná rada není. Když mi zemřel člen rodiny, nebylo nic, co by mi pomohlo. Prostě ten pohovor zkus dát tak, jak to půjde. Lepší než to zahodit úplně. Když to nevyjde, nic si nevyčítej. Nemůžeš nic víc dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6217
@Anonymní píše: Více

Tak prostě se vzchop, mysli na to, že doma se budeš trápit více. Tady máš možnost přijít na jiné myšlenky už tím, že tam půjdeš. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
31.5.24 19:32

Pohovor se nedá přesunout na jindy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16228
31.5.24 19:43
@nikitice píše: Více

Přesně tak. Je to těžké, ale přijdeš na jiné myšlenky a když už jsi nějakou dobu na ÚP, je i na čase tam jít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
31.5.24 19:45

@Dahlia0409

domnívám se, že nejde o pohovor na ÚP, ale někam do práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16228
31.5.24 19:57
@DanielaD píše: Více

No však :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.24 20:05

Děkuji. Na pohovor chci jít určitě, jen nevím jak v takovém stavu dopadne. Přesunout se dá, ale nevím, jestli mi pomůže pár dní. Možná jsem zbavená jasného úsudku, ale říkám si, jestli mi ten pohovor neseslal ten blízký shora.

• Citovat
  • Upravit
17063
31.5.24 20:23

Byla bych upřímná a na pohovoru to klidně i zmínila, kdyby došlo na nějaká osobní témata, rodinu a emoce by se nějak draly ven. Jsou to taky jen lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
31.5.24 20:24

Uprimnou soustrast. Byla bych uprimna, rekla vite, minuly tyden mi zemrel xx tak nejsem uplne ve sve kuzi, omlouvam se. O praci u vas vsak vemi stojim, takze jsem prisla na pohovor. Tim nemuzes nic zkazit. Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35716
31.5.24 20:24

:hug: :hug:
Zkusila bych si domluvit pohovor až po pohřbu. Třeba to už aspoň trochu v sobě uzavřeš a zvládneš to líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat