Pohovor do dětského centra
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Moise no já si právě představila, že kdybych si vzala tmavé spol. kalhoty a skupinova aktivita by byla nějaké ehm hrátky s dětmi na koberci, tak bych měla po kalhotách ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Moise no já si právě představila, že kdybych si vzala tmavé spol. kalhoty a skupinova aktivita by byla nějaké ehm hrátky s dětmi na koberci, tak bych měla po kalhotách
A z toho by bylo vidět, že na prvním místě jsou děti a pak až kalhoty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jenny.fields ![]()
supr, a pak kalhoty v háji a práce žádná
bych pak šla na pracák s těma kalhotami, že toto mě stálo, abych získala práci, tak ať mě furt nebuzerujou ![]()
- Citovat
- Upravit
Skupinová aktivita bude nejspíše představování se před ostatními, případně nějaký jednoduší týmový úkol, aby bylo možné posoudit vaše komunikační dovednosti v akci.
Oblékněte se formálněji. Tedy čisté, společenské boty, formálnější kalhoty či sukni, halenku anebo top a cardigan nebo sáčko. Nechoďte v tmavém kostýmku, v mini sukni a s velmi vysokými podpatky, ale džíny a triko spíš ne. Jedině pokud jde o nízkopraháč, tak by byla na místě nějaké kreativní oblečení, ale jen v případě, že je to běžná součást vašeho stylu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Moise no já si právě představila, že kdybych si vzala tmavé spol. kalhoty a skupinova aktivita by byla nějaké ehm hrátky s dětmi na koberci, tak bych měla po kalhotách
Tak neexistujou jen tyto dva extrémy, ale i něco mezi. V džínách budeš budit dojem, že sis jen odněkud odskočila a nestálo ti to ani za to se nějak připravit. I když je to k dětem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Povidani si priprav rozhodne, to te v nejake forme nemine temer urcite. Dziny rozhodne ne. A ze jsem zvedava, co za styl je „spolecensky lezerne“? Co mi vylezlo z Googlu rozhodne na pohovor vhodne neni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nazdárek, zítra mě čeká můj první pohov, který se bude konat v dětském centru na pozici sociálního pracovníka. Krom toho, že by mě fakt zajímalo co si mám představit pod Skupinovou aktivitou, ze které se bude pohovor skládat, tak by mě i zajímalo co si obléct. Jo kdybych šla někam do firmy atd.. tak jasné, že společensky ležérně, ale tady? Rifle, triko a sako? Nemluvě o tom, že mám vítr z psycho testů:D