Pohovor do dětského centra

Anonymní
18.9.16 12:01

Pohovor do dětského centra

Nazdárek, zítra mě čeká můj první pohov, který se bude konat v dětském centru na pozici sociálního pracovníka. Krom toho, že by mě fakt zajímalo co si mám představit pod Skupinovou aktivitou, ze které se bude pohovor skládat, tak by mě i zajímalo co si obléct. Jo kdybych šla někam do firmy atd.. tak jasné, že společensky ležérně, ale tady? Rifle, triko a sako? Nemluvě o tom, že mám vítr z psycho testů:D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56309
18.9.16 12:08

Rifle na pohovor, ať už kamkoliv, nee :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.16 12:25

@Moise no já si právě představila, že kdybych si vzala tmavé spol. kalhoty a skupinova aktivita by byla nějaké ehm hrátky s dětmi na koberci, tak bych měla po kalhotách :D

• Citovat
  • Upravit
26574
18.9.16 12:43
@Anonymní píše:
@Moise no já si právě představila, že kdybych si vzala tmavé spol. kalhoty a skupinova aktivita by byla nějaké ehm hrátky s dětmi na koberci, tak bych měla po kalhotách :D

A z toho by bylo vidět, že na prvním místě jsou děti a pak až kalhoty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.16 12:55

@jenny.fields :D:D supr, a pak kalhoty v háji a práce žádná :D bych pak šla na pracák s těma kalhotami, že toto mě stálo, abych získala práci, tak ať mě furt nebuzerujou :D

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
18.9.16 13:03

Skupinová aktivita bude nejspíše představování se před ostatními, případně nějaký jednoduší týmový úkol, aby bylo možné posoudit vaše komunikační dovednosti v akci.

Oblékněte se formálněji. Tedy čisté, společenské boty, formálnější kalhoty či sukni, halenku anebo top a cardigan nebo sáčko. Nechoďte v tmavém kostýmku, v mini sukni a s velmi vysokými podpatky, ale džíny a triko spíš ne. Jedině pokud jde o nízkopraháč, tak by byla na místě nějaké kreativní oblečení, ale jen v případě, že je to běžná součást vašeho stylu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56309
18.9.16 13:05
@Anonymní píše:
@Moise no já si právě představila, že kdybych si vzala tmavé spol. kalhoty a skupinova aktivita by byla nějaké ehm hrátky s dětmi na koberci, tak bych měla po kalhotách :D

Tak neexistujou jen tyto dva extrémy, ale i něco mezi. V džínách budeš budit dojem, že sis jen odněkud odskočila a nestálo ti to ani za to se nějak připravit. I když je to k dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.16 13:11

@Ou @Moise ok ok tak jdu do černých spol. kalhot, černé sako, a tmavě červená halenka s 3/4 rukávem s jemnými bílými puntíky, ať zas nejdu v té tradiční kombinaci bílo černá

Teda to abych si připravila povídání o sobě, kdyby náhodou

• Citovat
  • Upravit
15995
18.9.16 15:53

Povidani si priprav rozhodne, to te v nejake forme nemine temer urcite. Dziny rozhodne ne. A ze jsem zvedava, co za styl je „spolecensky lezerne“? Co mi vylezlo z Googlu rozhodne na pohovor vhodne neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze